Meni
Zapri meni
Zapri

Mobilna varnost na vaši strani

Mobilna varnost na vaši strani

Vam na poti poči guma? Z aktiviranjem klica ob okvari1 v vašem vozilu ID. je pomoč že na poti. Tudi če vaš električni avtomobil zabeleži nesrečo, je za vas v celoti poskrbljeno. Mobilna varnost je lahko tako udobna.2

Klic v sili v vašem vozilu ID.  

Če vaše vozilo ID. v registrira hujšo nesrečo se pomoč avtomatsko pokliče prek v Evropski uniji predpisanega sistema za klic v sili eCall, vsi pomembni podatki pa se posredujejo najbližjemu reševalno-nadzornemu centru. Za ročno pošiljanje klica v sili lahko uporabite tudi gumb SOS v svojem vozilu. Nato bo za vas osebno poskrbel klicni center.1 To storitev lahko uporabljate tudi, če niste aktivirali We Connect. Tako ste v nujnih primerih v dobrih rokah.

 

Klic ob okvari2 v vašem vozilu ID.  

V primeru okvare lahko v svojem vozilu ID. kadar koli uporabite pomoč ob okvari.1 In to v številnih evropskih državah. S pritiskom na gumb se samodejno povežete s klicnim centrom, ki vam bo pomagal s posebnimi priporočili za ukrepanje ali pa vam bo poslal servisno vozilo Volkswagen. Če imate sklenjeno pogodbo za We Connect, se podatki o vašem vozilu samodejno prenesejo. 

»Travel Assist« z množico podatkov v vašem vozilu ID.  

Izbirni sistem »Travel Assist« z množico podatkov3 lahko vaše vozilo ID. neprekinjeno usmerja po sredini voznega pasu ali vzdolž želene črte, medtem ko samodejno ohranja nastavljeno največjo hitrost in razdaljo do vozil pred njim.4 Poleg tega »Travel Assist« spremlja okoliški promet in vam pomaga zamenjati pas na avtocesti, če želite. V povezavi z We Connect in pripadajočo dodatno pogodbo za množico podatkov je uporaba možna tudi na podeželskih cestah s samo enim pasom.5

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen