Meni
Zapri meni
Zapri

Osebno udobje. Pripravljen, ko boste pripravljeni vi.

Osebno udobje. Pripravljen, ko boste pripravljeni vi.

Morate v pisarno in je zunaj hladno? Lepo je, da vas vaš električni avto že napolnjen in na pravi temperaturi čaka na enoti Wallbox ali polnilni postaji. Ko vstopite, se v vozilu aktivirajo vaše osebne nastavitve udobja. Navigacija se začne z besedami »Halo ID., zapelji me v službo«. Tudi najnovejša programska oprema je vaše vozilo ID. čez noč posodobilo z uporabo posodobitve Over-the-Air. To je ekipno delo.

Personalizacija v vašem vozilu ID. 

Vaše vozilo ID. vas osebno pozdravi1: Položaj sedeža, nastavitev ogledal, osvetlitev, udobno klimo in pomoč pri vožnji lahko shranite v svojem profilu voznika in registrirate s svojim uporabniškim računom Volkswagen ID v vašem vozilu ID. Elektromobilnost je lahko tako priročna.

Posodobitve Over-the-Air za vaše vozilo ID.

S posodobitvami Over-the-Air vaš električni avtomobil ostane posodobljen na zadnje stanje Volkswagen: Vaše vozilo bo preko mobilne podatkovne povezave prejelo nov programski paket, po namestitvi katerega bo izboljšano delovanje in udobje ter bo možna uporaba novih funkcij - brez obiska servisnega partnerja.

Načrtujte čase odhodov. 

S pravilno pripravo je električna mobilnost za vas še udobnejša. Zato lahko uporabite aplikacijo We Connect ID. in nastavite čase odhodov, do katerih vas bo vaš električni avtomobil napolnjen in na pravi temperaturi čakal na polnilni postaji. Individualne čase odhodov lahko nastavite celo za različne lokacije polnjenja in dneve v tednu. Tako je vaše vozilo ID. dobro prilagojeno vašim načrtom.

Klimatiziranje v vašem vozilu ID.

Z aplikacijo We Connect ID. lahko nastavite klimatiziranje v vašem vozilu ID. že pred odhodom na prijetno temperaturo - bodisi spontano pred odhodom bodisi samodejno ob običajnem času odhoda. Tako se poleti usedete v čudovito hladno vozilo. In pozimi vas pričaka topla notranjost vašega električnega avtomobila. Tudi zaledenela okna so preteklost.

Spletno glasovno upravljanje v vašem vozilu ID.

Če želite poslušati radijsko postajo, poiskati polnilne postaje za električne avtomobile ali izbrati drugo pot, morate to le povedati - ker vaše vozilo ID. uboga na besedo. Z intuitivnim glasovnim upravljanjem2 lahko upravljate številne funkcije infotainment sistema in vozila, ne da bi umaknili pogled s ceste. In najboljši del: Ni si vam treba zapomniti glasovnih ukazov. Dovolj je prijazen »Halo ID.« in vaš ID. je pripravljen za vaša navodila.

Informacijski klic v vašem vozilu ID.

Imate vprašanja o spletnih storitvah ali uporabi vozila, ko ste na poti? V vaše vozilu ID. je odgovor samo s pritiskom na gumb stran. Z gumbom za informativni klic1 boste samodejno povezani s podporo strankam Volkswagen, ki vam bo zagotovila hitre informacije in pomoč.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen