Meni
Zapri meni
Zapri

Zabava brez prestanka. Najboljša zabava v vašem vozilu ID.

Zabava brez prestanka. Najboljša zabava v vašem vozilu ID.

Se odpravljate na počitnice s svojim električnim avtomobilom? Z internetno povezavo v vozilu ID. vam na poti ni dolgčas. Spletni radio ponuja skoraj neizčrpno izbiro svetovnih radijskih postaj in poddaj - Volkswagen poskrbi za količino podatkov namesto vas v okviru storitve We Connect Plus1. Če raje brskate po internetu, lahko uporabite dostopno točko WLAN*. Pot mine kot bi trenil.

* Zahteva zasebne podatkovne pakete in tethering z lastnim pametnim telefonom

Spletni radio v vašem vozilu ID.

Vaš ID. vam s spletnim radiem nudi raznolik radijski sprejem. In kar je najboljše: Volkswagen v okviru storitve We Connect Plus namesto vas poskrbi za količino podatkov. To pomeni, da lahko preprosto poslušate svoje priljubljene postaje s približno 40.000 mednarodnih radijskih postaj na spletu ali pretakate veliko število poddaj, ki jih najdete v naši zbirki podatkov s pregledno funkcijo iskanja.

Dostopna točka WiFi v vašem vozilu ID.

Kdor potuje z vami v vašem vozilu ID. se mu ni treba odpovedati internetu: Vgrajena dostopna točka WLAN2 omogoča istočasno brskanje na do osmih napravah s pomočjo tetheringa preko pametnega telefona. 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen