Meni
Zapri meni
Zapri

Inteligentna navigacija. Pridite na cilj bolj sproščeno s svojim vozilom ID.

Inteligentna navigacija. Pridite na cilj bolj sproščeno s svojim vozilom ID.

Imate termin in zamujate? Z We Connect Plus lahko stanje na cesti spremljate na zaslonu. Vaše vozilo ID. vas opozori na motnje v prometu, prilagodi vašo pot in vam pomaga najti polnilne postaje ter parkirišča. Tako boste z elektromobilnostjo prišli na cilj bolj sproščeni. 

Informacije v realnem času v vašem vozilu ID.

Informacije v skoraj realnem času* optimizirajo vaš čas vožnje. Če so na poti prometne motnje, navigacijski sistem vašega vozila ID. uporabi spletne prometne informacije, da proaktivno prilagodi vašo pot. Prav tako lahko pošljete navigacijske cilje iz vašega pametnega telefona neposredno v svoje vozilo ID. ali poiščite zanimive točke, kot so restavracije, prek spletnega iskanja navigacije. Poleg tega se navigacijski zemljevidi v vašem električnem avtomobilu samodejno posodabljajo.

*Na voljo kot del omrežne pokritosti zadevnega ponudnika mobilnih storitev.

Poiščite parkirišča z vašim vozilom ID.

Vaše vozilo ID. vam je v pomoč tudi pri iskanju parkirišča. Prikazuje javna večnadstropne parkirne hiše in parkirišča v bližini vaše trenutne lokacije, vključno s številom brezplačnih parkirišč ter informacijami o delovnem času in stroških. To prihrani čas in živce. 

Krmiljenje do polnilnih postaj z vašim vozilom ID.

Prednost električne mobilnosti: Udobno lahko polnite z enoto Wallbox doma ali na poti. Da boste lažje našli javne polnilne postaje za električne avtomobile po Evropi, vam vaše vozilo ID. z We Connect Plus prikazuje aktualne možnosti polnjenja na vaši poti in jasno na navigaciji - vključno z delovnimi časi in verjetnim stanjem razpoložljivosti. 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen