Meni
Zapri meni
Zapri

Aktiviranje We Connect1 za ID. modele

Aktiviranje We Connect1 za ID. modele

Naj vas spletne storitve podpirajo pred, med in po potovanju. Vodili vas bomo korak za korakom skozi postopek aktivacije.

Vaša pot do povezanega vozila ID.

Upoštevajte, da je popolno izkoriščanje funkcionalnosti mogoče samo z enim uporabniškim računom Volkswagen ID in ločeno pogodbo z Volkswagen AG za uporabo mobilnih spletnih storitev.

1. Prenos aplikacije We Connect ID.

Brezplačno prenesite aplikacijo Brezplačno prenesite aplikacijo za Android ali iOS.

We Connect ID. v App Store

We Connect ID. v Play Store

2. Ustvarite uporabniški račun

Prijavite se v aplikacijo s svojim uporabniškim računom Volkswagen ID. Če še niste ustvarili Volkswagen ID, vas aplikacija po korakih vodi skozi postopek registracije.

Prijava ali registracija

3. Dodajanje vozila s pomočjo številke VIN

Dodajte svoje vozilo Volkswagen z identifikacijsko številko vozila (VIN) na svoj uporabniški račun Volkswagen v aplikaciji We Connect ID. Številko VIN najdete za vetrobranskim steklom vašega vozila ali v potrdilu o registraciji vozila.

4. Aktiviranje storitve We Connect

Sklenite pogodbo We Connect, kot je prikazano v aplikaciji, nato pa se pomaknite do »Poveži We Connect« v vašem infotainment sistemu. Če zdaj vnesete prikazano kodo z gumbom »Skeniraj kodo« v vaši aplikaciji We Connect ID., je storitev We Connect aktivirana.

Tako aktivirate in uporabljate We Connect za ID.

Sledite našim navodilom za aktivacijo, da se povežete z vašim vozilom ID.

Oglej si navodila za aktiviranje

Prenesite aplikacijo We Connect ID.2

Povežite se s svojim električnim avtomobilom z izbranimi funkcijami na daljavo, ustreznimi informacijami o vozilu in storitvijo polnjenja We Charge na vašem pametnem telefonu.

V trgovino App Store

V trgovino Play Store

Od We Connect Start do We Connect in We Connect Plus

Če je vaš model ID. prejel programsko opremo 3.0 prek posodobitve Over-the-Air, začnite z We Connect Start. Da bi lahko izkoristili številne prednosti paketov We Connect in We Connect Plus, se registrirajte kot glavni uporabnik v vašem infotainment sistemu in nato aktivirajte ustrezne pakete v trgovini In-Car. 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen