Meni
Zapri meni
Zapri

Svet povezanih možnosti We Connect za modele ID.

Svet povezanih možnosti We Connect za modele ID.

Dobrodošli v spletnih storitvah za vaše vozilo ID.

We Connect pomeni izogibanje prometnim zastojem na poti domov zahvaljujoč spletnim prometnim informacijam. Ob zajtrku ogrejte notranjost, odkrijte nove priljubljene radijske postaje na spletnem radiu vozila in poslušajte epizode poddaj. Kratko: We Connect povzdigne digitalne možnosti v vašem modelu ID. na novo raven. Z različnimi pametnimi vsakodnevnimi pomočniki, ki so vam dodatno na voljo s programsko opremo ID. 3.01

Ali je vaš model ID. pripravljen za We Connect in We Connect Plus lahko ugotovite tukaj z našim preverjanjem združljivosti.

Inteligentna navigacija

Bolj sproščeno do cilja.

Optimizirajte pot in čas vožnje s spletnim posodabljanjem zemljevidov in natančnimi prometnimi informacijami skoraj v realnem času. Pošljite navigacijske cilje z aplikacijo v svoje vozilo ID. Spletno iskanje posebnih ciljev vas ne pripelje le do posebnih destinacij, kot so znamenitosti ali restavracije, temveč ponuja tudi veliko uporabnih informacij zahvaljujoč veliki zbirki podatkov. Pogledate si lahko tudi polnilne postaje in prosta parkirna mesta. Vaš mobilni vsakdan bo na ta način še lažji. In še boljši. 

Več o navigaciji

Osebno udobje

Prilagojeno vašim potrebam

Vzdržujte programsko opremo svojega vozila ID. na tekočem z brezžičnimi posodobitvami Over-the-Air. Nadzirajte številne funkcije infotainment sistema in vozila prek spletnega glasovnega upravljanja2. In pustite, da vas pozdravijo vaše osebne nastavitve udobja, vključno z želeno temperaturo, takoj ko se usedete v vozilo. Bolj udobna klima ni mogoča.

Več o udobju

Zabava vključena

Smo že prispeli?

Uživajte v širokem sprejemu vaših najljubših postaj in poddaj znotraj pokritosti omrežja. Razširite svoja obzorja in se podajte na pot odkrivanja z neizčrpno izbiro spletnih radiev. Prvovrstna zabava je enostavno del vozila ID. 

Več o razvedrilu

Mobilna varnost

Vaš ID. vam bo pomagal naprej

Aktivirajte pomoč na cesti3 s pritiskom na gumb znotraj obsega pokritosti omrežja 2G/3G. V nujnih primerih boste prejeli hitro pomoč z osebno podporo preko samodejnega klica v sili. Tako manj prepuščate naključju, ko gre za varnost. 

Več o varnosti

Pregled nad vozilom ID.

Vedite, kaj je pomembno

Preverite doseg vašega električnega avtomobila in se prepričajte, da so vrata in okna zaprta ter parkirne luči ugasnjene - preprosto z aplikacijo We Connect ID. na vašem pametnem telefonu.4 Tako se lahko osredotočite na druge pomembne stvari.

Več o nadzoru nad vozilom

Vse storitve

Popoln pregled

Z We Connect in We Connect Plus lahko v svojem vozilu ID. uporabljate celo vrsto uporabnih spletnih storitev za podporo in zabavo. Tukaj si lahko na hitro ogledate naše digitalne ponudbe in ustrezne zahteve glede uporabe. 

Vse storitve na enem mestu

Tako aktivirate storitve We Connect za vaše vozilo ID.

Sledite našim navodilom za aktivacijo, da se z aplikacijo We Connect ID. povežete z vašim vozilom ID.  

Oglejte si navodila za aktiviranje

Prenos aplikacije We Connect ID.

Povežite se s svojim električnim avtomobilom z izbranimi funkcijami na daljavo, ustreznimi informacijami o vozilu in storitvijo polnjenja We Charge. Skenirajte kodo QR in prenesite aplikacijo4 neposredno na svoj pametni telefon.

Dodatne funkcije v trgovini In-Car

Vaše vozilo ID. je dobro povezano. Uporabne digitalne izdelke lahko prenesete in aktivirate neposredno v svojem avtomobilu ali podaljšate obstoječe pogodbe. V spletni trgovini We Connect in v trgovini In-Car, neposredno na vašem infotainment sistemu, so prikazani vsi vaši izdelki, ki ustrezajo vašemu vozilu ID. Če gre za plačljiv produkt, je aktivacija možna takoj po prejemu plačila. Preprosto preverite splošne podatke in podatke o plačilu ter zaključite naročilo. Nova funkcija je na voljo že ob naslednjem zagonu električnega avtomobila s spletno povezavo.

Povezljivost za ID. modele s programsko opremo ID. 2.4 ali starejšo

Če vaš model še nima vsaj programske opreme ID. 3.0, lahko uporabljate spletne prometne informacije, zabavo in oddaljene funkcije We Connect Start. 

We Connect Start 

Tudi ponudba We Connect Startvas poveže z vašim vozilom ID. in vam ponuja številne uporabne prednosti. Katero različico programske opreme imate trenutno v vašem vozilu ID. preverite tako:
Odprite element menija »Nastavitev« v infotainment sistem sistemu vašega vozila ID. Nato se pomaknite do »Informacije o sistemu«. Različica vaše programske opreme ID. je prikazana v razdelku »Programska oprema ID.«. 

Več o We Connect Start

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen