Meni
Zapri meni
Zapri

We Upgrade.
Vnaprej programirano za vašo prihodnost.

 

Vse dobro za vašo prihodnost!
Naknadno.

 

We Connect2) je vaš vstop v najnovejšo generacijo mobilnih spletnih storitev v številnih modelih vozil Volkswagen. Številne storitve We Connect so vam na voljo na spletu že od samega začetka. Po enkratem aktiviranju in registraciji z vašim uporabniškim računom Volkswagen ID storitev We Connect ne bo le naredila vaše vsakdanje življenje bolj prijetno, ampak tudi bolj udobno. Novost je, da imate možnost, da v svojem vozilu Volkswagen izbrane nove funkcije aktivirate tudi po nakupu vozila. Pozneje jih lahko prilagodite glede na svoje potrebe. In to preprosto v vaši trgovini In-Car infotainment sistema ali spletni trgovini We Connect. Kot glavni uporabnik storitve We Connect si lahko tukaj ogledate razpoložljive funkcije »We Upgrade«1) za svoje vozilo in jih udobno pridobite s spleta.

Lahko pa tudi nasvet dobite pri svojem lokalnem partnerju Volkswagen, kjer lahko kupite tudi bon, ki ga lahko uporabite tudi za nakup funkcij »We Upgrade« v naših trgovinah.

Vaš Volkswagen se vedno uči: We Upgrade funkcije za vozila opremljena s funkcijo We Connect

Glasovno upravljanje: "Pozdravljen Volkswagen"


Vaš Volkswagen vas razume. Z nagovorom »Pozdravljen Volkswagen« sprožite pogovor z vašim vozilom - to omogoča varen in priročen nadzor izbranih funkcij telefonije, medijev ali navigacije. V ta namen aktivirajte glasovno upravljanje svojega informacijsko-razvedrilnega sistema »Ready 2 Discover« ali »Discover Media« in s svojim glasom upravljajte številne funkcije vašega vozila. Glede na model vozila in opremo, je mogoče številne funkcije vozila nadzirati z glasom. Tako se lahko sedaj popolnoma osredotočite na pot in uživate med vožnjo s svojim avtomobilom.

App-Connect³⁾: Svoje aplikacije prenesite v vozilo


Z aplikacijo App-Connect se izbrane aplikacije in vsebine prenesejo neposredno v vaše Volkswagen vozilo na prikazovalniku infotainment sistema in z njimi lahko priročno in jasno upravljate v vidnem polju. Tako lahko na primer dostopate do glasbe, sporočil, zemljevidov ali zvočnih knjig. Volkswagen ponuja tri vmesnike, za povezovanje pametnih telefonov: Apple CarPlay™, Android Auto™ od Google in MirrorLink®. Uporaba vmesnikov Apple CarPlay™ ali Googlovega Android Auto™ je možna tudi kot funkcija »We Upgrade« za navigacijski sistem »Discover Media« ali »Ready 2 Discover«. Da se izognete motnjam, lahko med vožnjo zaženete samo potrjene aplikacije.  

Light Assist: Brez bleščanja. V skoraj vseh situacijah.


Regulacija dolgih luči "Light Assist" v novem Golfu omogoča nočno vožnjo v popolnoma novi luči. S kamero, nameščeno za vetrobranskim steklom, lahko sistem Light Assist zazna nasproti vozeča vozila in vozila, ki vas prehitevajo, ter samodejno preklopi med kratkimi in dolgimi lučmi. Mar niso to odlične lastnosti?

Večbarvna ambientna osvetlitev: Za notranji mir.

 

Dajte svojemu novemu Golfu več osebnosti. Z razširitvijo osnovne ambientne osvetlitve se lahko notranjost zaradi individualne izbire barve osvetli glede na razpoloženje . Večbarvna ambientna osvetlitev dovaja funkcijo »We Upgrade« in vam nudi razširjen barvni paket in s tem večji izbor barv za oblikovanje svetlobnih poudarkov. Ne glede na to, ali gre za hladnejšo ali toplejšo barvno klimo, v osvetljeni metropoli ali ponoči na temni podeželski cesti: Na vsakem potovanju ustvarite drugačno, primerno vzdušje - za vas in vaše sopotnike.

Pregled nad We Upgrade funkcijami za vaš Volkswagen

Tukaj prejmete prvi nezavezujoč vpogled v to, katere izbrane funkcije »We Upgrade« lahko naknadno aktivirate v vozilu po vaši izbiri. Poleg tega mora imeti vozilo potrebne tehnične funkcije in strojno opremo za zadevno storitev »We Upgrade«. Če želite izvedeti, katere od teh so posebej na voljo za vaše vozilo Volkswagen, obiščite svojo trgovino In-Car v infotainment sistemu ali spletno trgovino We Connect. Tukaj je možen vpogled v konkretne, za vaše vozilo razpoložljive funkcije »We Upgrade« s strani glavnega uporabnika.

Golf 8 in modelske izvedenke Ostali modeli, ki so pripravljeni za We Connect
Navigacija Na voljo kasneje
Glasovno upravljanje Na voljo kasneje
App-Connect Na voljo kasneje
Upravljanje dolgih luči Light Assist -
Ambientna osvetlitev (večbarvna)) -
Ambientna osvetlitev (učinek) -
Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) -

1) Za uporabo izdelkov »We Upgrade«, potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID, veljavno pogodbo za aplikacijo We Connect in potrdilo, da ste glavni uporabnik, kar pomeni povezavo vašega uporabniškega računa z določenim vozilom. Poleg tega je potrebno, da ima vozilo tehnične funkcije in strojno opremo, ki je potrebna za zadevni izdelek. Članke We Upgrade o nadgradnji, ki so na voljo za posamezno vozilo, si lahko glavni uporabnik ogleda v trgovini In-Car preko informacijsko-zabavnega sistema. Za plačane izdelke je treba vpisati enkratni način plačila v spletni trgovini We Connect https://shop.volkswagen-we.com. Pridobljene in aktivirane funkcije "We Upgrade" ostanejo v vozilu in jih ni mogoče prenesti na druga vozila.

2) Če želite uporabiti storitve We Connect, potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate v We Connect Start prijaviti s svojim uporabniškim imenom in geslom. Poleg tega morate ločeno skleniti pogodbo za We Connect Start z družbo Volkswagen AG na spletu. Po predaji vozila imate na voljo 90 dni, da vozilo registrirate z aplikacijo We Connect ID. in da storitev We Connect Start uporabite v celotnem trajanju dogovorjenega prostega obdobja.

Uporaba mobilnih spletnih storitev pri We Connect Start je omogočena prek integrirane internetne povezave. S tem povezane stroške prenosa podatkov v Evropi krije Volkswagen AG, v okviru pokritosti omrežja 

Če želite uporabljati brezplačno aplikacijo We Connect ID., potrebujete pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM z možnostjo prenosa podatkov z obstoječo ali ločeno pogodbo o mobilnem telefonu med vami in ponudnikom mobilnih storitev.  

Razpoložljivost storitev, opisanih v paketih, se lahko razlikuje glede na državo.  Storitve so na voljo v dogovorjenem pogodbenem obdobju in se lahko spremenijo v vsebini ali pa se prekinejo tudi v pogodbenem obdobju. Več informacij je na voljo na www.connect.volkswagen-we.com in pri vašem Volkswagnovem partnerju. Za informacije o tarifnih pogojih mobilnega telefona se obrnite na ponudnika mobilnih telefonov.

3) App-Connect vključuje tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ in MirrorLink®. Da se izognete motenju, lahko med vožnjo zaženete samo potrjene aplikacije. Prosimo, v tem okviru upoštevajte tudi, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh tehnologij in da se razpoložljivost teh tehnologij razlikuje od države do države. Informacije o združljivosti pametnih telefonov z Apple CarPlay™ so na voljo na https://www.apple.com/ios/carplay/, za Android Auto™ na https://www.android.com/auto/ in za MirrorLink® na https://mirrorlink.com/. 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen