Meni
Zapri meni
Zapri

Udobje. Kot narejeno za vas.

Udobje. Kot narejeno za vas.

Potrebujete avto, a je ključ pri vašem partnerju ali partnerki? Lahko vam ga preprosto pošlje na vaš pametni telefon. Zahvaljujoč personalizaciji se vaše osebne nastavitve hitro aktivirajo. Počutite se kot doma - tudi ko ste na poti v pisarno: Preprosto recite »Pelji me v službo« in vaš Volkswagen bo aktiviral navigacijo. Saj vas razume bolje kot kadarkoli prej. To je ekipno delo.

Spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila

 

V hladnih dneh ogrejte avto, medtem ko še zajtrkujete. S spletnim-dodatnim ogrevanjem* lahko poleg tega s pomočjo aplikacije "We Connect" nastavite čas odhoda, tako da boste vedno imeli ogrevano in odmrznjeno vozilo.

* Le v povezavi z izbirno opremo za ogrevanje mirujočega vozila.

 

Mobilni ključ

 

Zbogom iskanje ključev - vaš pametni telefon kot mobilni ključ* v trenutku odklene in zažene vaše vozilo Volkswagen. Pošljite več digitalnih ključev prijateljem in družinskim članom ter jim omogočite enostavno uporabo vašega vozila. Prvih pet mobilnih ključev vam je na voljo brezplačno, dodatne mobilne ključe pa kupite neposredno v trgovini In-Car vašega infotainment sistema ali v spletni trgovini We Connect. Lahko pa tudi nasvet dobite pri svojem lokalnem partnerju Volkswagen, kjer lahko kupite tudi bon, ki ga lahko uporabite tudi za nakup mobilnih ključev v naših trgovinah.* Na voljo samo z izbirnim navigacijskim sistemom »Discover Pro« (za modele Passat, Arteon in Golf) ali Discover Media (samo model Golf) in v povezavi z aplikacijo We Connect. Sprva je za modela Passat in Arteon na voljo pet brezplačnih, za model Golf pa pet plačljivih mobilnih ključev. Mobilne ključe je možno aktivirati v prvih 4 letih od sklenitve pogodbe za storitev We Connect. Prenos mobilnega ključa zahteva preverjanje identitete pošiljatelja ključa s postopkom Volkswagen Ident. Po namestitvi na združljiv pametni telefon je mobilni ključ veljaven eno leto, kar je vezano na končno napravo.

Personalizacija

 

Vaš Volkswagen vas prepozna - in po vzpostavitvi svojega računa za VW in začetni prijavi v vozilu popolnoma samodejno in glede na vaše osebne nastavitve nastavi številne sisteme od sedeža do osvetlitve, klime, informacijske in zabavne opreme ter navigacije do pomoči vozniku. Največje udobje pri menjavi vozil in za različne uporabnike.

Spletno glasovno upravljanje 

 

Spletna nadgradnja glasovnega upravljanja vam omogoča, da s svojim glasom enostavne upravljate številne funkcije vozila. Izberite svojo najljubšo glasbo v spletu, poiščite svojo najljubšo spletno radijsko postajo z glasom in med navigacijo izkoristite intuitiven vnos cilja. V novem Golfu lahko poleg tega narekujete tudi e-pošto in jo daste prebereti ali upravljate aplikacije In-Car - ne da bi odmaknili pogleda s ceste.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen