Vi poznate cilj, vaše vozilo ID. pa najkrajšo pot

Spletne prometne informacije

Od sedaj naprej vas promet ne bo več vrgel iz tira, saj vaše vozilo ID. misli z vami. Vaš navigacijski sistem skoraj v realnem času pridobiva spletne prometne informacije, prepozna nesreče, obvoze zaradi gradbenih del ali druge omejitve prometa, ter vam predlaga optimalno pot. To vam prihrani čas in živce.

Spletno izračunavanje poti

Bi radi hitro in enostavno prišli do želenega cilja? Nato prepustite navigacijo svojemu vozilu ID. S spletnim izračunavanjem poti lahko vaše vozilo ID. že od samega začetka upošteva napovedi prometa in trenutne prometne razmere na vaši poti ter vnaprej izračuna optimalno pot.

Parkirišča

Predvsem v mestnih središčih je prosta parkirišča težko najti. V prihodnje se med iskanjem preprosto zanesite na svoje vozilo ID. Storitev »Parkirišča« vam glede na podprte garažne hiše pove, kje je najbližja parkirna hiša s prostimi mesti in jo lahko prevzame kot cilj  v navigaciji. Praktično: Prikazane so tudi cene, kapacitete, prosta parkirišča in odpiralni časi.

Polnilne postaje

Ko je dosežena rezerva baterije v vašem vozilu ID., bo aplikacija na željo samodejno poiskala polnilne postaje v bližini in prikazala cene, delovni čas, stanje zasedenosti ter tip vtičnice. Izbrano postajo nato lahko vključite v vodenje po poti. Preprosteje ne gre.

Spletno posodabljanje zemljevidov

V modelih družine ID. so zemljevidi vašega navigacijskega sistema na željo vedno posodobljeni. Infotainment sistem zemljevide namreč neposredno v avtomobilu posodablja in jih namesti v rednih razmikih prek obstoječe spletne povezave.

Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect Start. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect Start. Po prevzemu vozila imate 90 dni časa, da registrirate svoje vozilo z aplikacijo Volkswagen in izkoristite celotno obdobje brezplačnih storitev. Uporabo mobilnih spletnih storitev iz ponudbe We Connect Start omogoča integrirana internetna povezava. Stroške, ki znotraj Evrope nastanejo pri prenosu podatkov, v okviru pokritosti z omrežjem krije Volkswagen AG. Za uporabo brezplačne aplikacije Volkswagen sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Razpoložljivost posameznih storitev se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb oz. umika iz ponudbe. Podrobnejše informacije lahko dobite na connect.volkswagen-we.com ali pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja. 

Za uporabo brezplačne aplikacije Volkswagen sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Razpoložljivost posameznih storitev iz paketov, ki jih je mogoče naročiti v sklopu ponudbe We Connect in We Connect Plus, se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb oz. umika iz ponudbe. Podrobnejše informacije lahko dobite na spletni strani volkswagen.si ali pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen