Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Car-Net / We Connect Mobilne spletne storitve

 

Povezljivost. Od vsega začetka povezani.

Z informacijami v realnem času pridete na cilj bolj sproščeni, cilje posredujete neposredno vozilu in v nujnih primerih lahko pokličete pomoč. S Car-Net/We Connect storitvami Guide & Inform ter Security & Service je vaše vozilo popolnoma povezano.

Povežite zdaj svoj Volkswagen s svojim pametnim telefonom. Z mobilnimi spletnimi storitvami Car-Net/We Connect pridete hitreje na cilj in ste optimalno informirani. Uporabljajte praktične funkcije - bodisi iz naslanjača prek pametnega telefona, na računalniku ali v vozilu na poti.

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen