Nova moč vožnje

Asistenčni sistem "Travel Assist" lahko za vas ohranja smer in hitrost vožnje ter hkrati pazi na razdaljo od drugih vozil v prometu.4. Najnovejša različica omogoča asistenco pri vožnji do hitrosti 250 km/h.

Če želite uporabiti storitve Car-Net, potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate prijaviti s svojim uporabniškim imenom in geslom. Poleg tega morate ločeno skleniti pogodbo z družbo Volkswagen AG na spletu. Če želite uporabljati storitve s celotnim trajanjem, imate po predaji vozila 90 dni časa, da registrirate vozilo na portalu.volkswagen-we.com. S poznejšo registracijo se trajanje brezplačnega obdobja skrajša. Uporaba mobilnih spletnih storitev Car-Net »Guide & Inform« je možna le z dodatno opremo Discover Media in Discover Pro. Poleg tega potrebujete mobilno napravo, ki omogoča dostop do spleta (kot je pametni telefon), ki lahko deluje kot mobilna dostopna točka Wi-Fi. Alternativno lahko z možnostjo telefonskega vmesnika »Business« v povezavi z navigacijskim sistemom Discover Pro uporabljate tudi mobilni telefon z remote SIM Access Profile (rSAP) ali kartico SIM z možnostjo telefoniranja in prenosa podatkov. Izbirni Car-Stick LTE v povezavi z navigacijskim sistemom Discover Media lahko uporabite tudi za ustvarjanje povezave s spletom za navigacijsko napravo in tudi za dostopno točko Wi-Fi v vozilu. Storitve Car-Net so na voljo samo z obstoječo ali ločeno sklenjeno pogodbo o mobilnem telefonu med vami in ponudnikom mobilnih storitev in samo v okviru mobilnega omrežja. Ob prenosu podatkovnih paketov iz spleta lahko, odvisno od vaše trenutne tarife mobilne telefonije in zlasti pri uporabi v tujini, nastanejo dodatni stroški (npr. stroški gostovanja). Zaradi obsega podatkov, ki nastanejo pri uporabi storitev Car-Net, toplo priporočamo, da se s ponudnikom mobilnih telefonov dogovorite za pavšalni prenos podatkov. Če želite uporabljati brezplačno aplikacijo We Connect, potrebujete pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM z možnostjo podatkov z obstoječo ali ločeno pogodbo o mobilnem telefonu med vami in ponudnikom mobilnih storitev. Razpoložljivost storitev Car-Net se lahko razlikuje glede na državo. Storitve so na voljo v dogovorjenem pogodbenem obdobju in se lahko spremenijo v vsebini, tudi v pogodbenem obdobju. Več informacij o Car-Netu lahko dobite na portal.volkswagen-we.com in pri vašem  Volkswagnovem partnerju; Informacije o tarifnih pogojih mobilne telefonije pri ponudniku mobilnih storitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Celoten Car-Net svet v vašem Touaregu

Celoten Car-Net svet v vašem Touaregu

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen