Meni
Zapri meni
Zapri

Celoten Car-Net svet v vašem Touaregu

Celoten Car-Net svet v vašem Touaregu

Popolna mreža. Touareg.

Splet in digitalna povezava sta postala del našega vsakdana, zakaj bi se torej temu odpovedali v svojem vozilu? V Touaregu so zato mobilne spletne storitve Car-Net po aktivaciji na voljo serijsko in so postavljeni na novo raven: največja povezljivost.

Udobje

Sproščeno skozi vsakdanje življenje

S Car-Net ste bolje in hitreje obveščeni. Do cilja pridite sproščeno in udobno, medtem ko sledite poti - prilagojeni trenutni prometni situaciji. Če želite, si lahko med vožnjo daste brati novice, poslušate svojo najljubšo postajo, zahvaljujoč spletnemu radiu, tudi zunaj območja oddajanja in končno prihranite čas pri iskanju parkirnega mesta, tako da se pustite neposredno voditi do brezplačnega parkirnega prostora na večnadstropnem parkirišču ali na uradnem parkirišču, na vašem cilju. 

Realni čas

Vedno korak naprej

Izkoristite inteligentni in napovedni izračun poti in naredite svojo navigacijo še bolj učinkovito. Še preden začnete potovanje, se vaša pot posodobi v realnem času preko prometnega strežnika in se trajno prilagodi prometnemu toku. Tako, da do cilja vedno pridete na najboljši možen način.

Varnost

Dobro je vedeti, da bo v nujnih primerih prišla pomoč

Klic v sili, ki se samodejno pošlje klicnemu centru v sili podjetja Volkswagen, ko se sproži zračna blazina ali napenjalec varnostnega pasu, pokaže, kako pomembno je inteligentno omrežje lahko v sili. Tudi s klicem ob okvari in spletnim obvestilom alarmne naprave »Security & Service« zagotavlja vašo neprekinjeno varnost. 

Razvedrilo

Prinese vaše aplikacije v vozilo

V Touaregu lahko po zaslugi App-Connect povežete pametni telefon s sistemom za zabavo in uporabljate številne aplikacije med vožnjo. Volkswagen Media Control vašim potnikom omogoča, da sodelujejo v oblikovanju programa, s svojo mobilno napravo.  

Guide & Inform Premium

Poiščite zanimive cilje na vašem območju, prejmite najnovejše prometne informacije neposredno iz interneta in še veliko več. V ekskluzivnem paketu "Guide & Inform Premium" za Touareg novi spletni servis in hibridni radio v vozilo vnašata neomejeno zabavo.  Zahvaljujoč spletnemu izračunu poti, 3D pogledom na mesto - v izbranih mestih, satelitskim zemljevidom in postopnim posodobitvam gradiva zemljevida je navigacija še bolj inteligentna in jasna. Ne samo, da si lahko daste prikazati najnovejše novice, ampak jih lahko zdaj tudi daste glasno prebereti.

Spletni- & hibridni radio

Neomejena zabava

Ne glede na to, kje ste - zahvaljujoč spletnemu radiu vam ni treba biti več brez priljubljenih radijskih postaj in poddaj. Če med običajnim radijskim sprejemom zapustite območje prenosa, hibridna radijska funkcija samodejno preklopi s običajnega sprejema na sprejemanje preko interneta. In omogoča, da se vaša najljubša postaja še naprej nemoteno predvaja.


Da boste lahko uživali v spletnih in hibridnih radijskih storitvah, morate uporabiti lastno podatkovno povezavo.

Inteligentna navigacija

Sproščeno prispeti na cilj

S Touaregom je vaša navigacija še inteligentnejša in preglednejša. Spletni izračun poti uporablja stalne napovedi za določitev optimalne poti že na začetku in vam pomaga, da na cilj prispete bolj sproščeno. Možnosti prikaza 3D-pogleda mesta z visoko ločljivostjo in fotorealistični satelitski zemljevidi obljubljajo nove navigacijske izkušnje in najboljšo orientacijo. 

Dostopna točka za WLAN

Udobno povezani

Še posebej na daljših vožnjah z avtomobilom nihče ne želi biti več brez prednosti interneta. Touareg vam ponuja integrirano dostopno točko WLAN in vam ter vašim potnikom omogoča uporabo internetne povezave - ne glede na to, ali želite poslati e-pošto, predvajati film ali preveriti trenutni rezultat vašega najljubšega kluba: Brskajte sproščeno z do 8 napravami. Če želite uporabljati dostopno točko WLAN, morate uporabiti lastno podatkovno povezavo.

Security & Service

S "Security & Service" ste udobneje na poti. Paket storitev Car-Net vam ponuja mobilni dostop do pomembnih funkcij vozila in združuje fleksibilnost in preglednost za še več udobja. Naj gre za načrtovanje servisnih terminov, klic ob okvari, spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila ali spletno obvestilo alarmne naprave: Osebne storitve vas podpirajo v skoraj vseh situacijah in vam nudijo vse pomembne informacije o vaši mobilnosti.

Klic v sili

Vam je na razpolago

S storitvijo »Klic v sili« vam je v kritičnih situacijah vedno zagotovljena pomoč. Kajti v resnih nesrečah, na primer pri sproženi zračni blazini, se samodejno pokliče pomoč. Ko vaše vozilo Volkswagen zazna nesrečo, storitev vzpostavi povezavo s Volkswagnovim centrom za klice v sili ter posreduje pomembne informacije reševalni službi. Imate tudi možnost, da ročno, s pritiskom na gum, pokličete pomoč. 

Načrtovanje servisa

Naša storitev: popolnoma prilagojena vam

Da lahko v popolnosti uživate v varni vožnji, vam Volkswagen pomaga pri usklajevanju vaših servisnih terminov. Takoj, ko zapade vzdrževalno obdobje, bodo podatki posredovani iz vašega Volkswagna želenemu servisnemu partnerju.* Nato z vami stopi v stik vaš mehanik in povsem enostavno se z njim dogovorite za servisni termin. 


* Več informacij o obdelavi podatkov najdete v izjavi o varstvu podatkov pod naslednjo povezavo:  www.myvolkswagen.net/weconnect-legal-mod123

Spletni alarm za krajo

Opozori, ko se kaj zgodi

Naslonite se nazaj in se sprostite, saj lahko vaš Volkswagen sam poskrbi zase. V primeru poskusa vloma ste o tem lahko obveščeni prek aplikacije Volkswagen We Connect v vašem pametnem telefonu ali prek e-poštnega sporočila, pri čemer izveste vse podrobnosti o okoliščinah pripetljaja.

Spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila

Ogrevanje, pred začetkom potovanja

S storitvijo »Spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila« lahko s pomočjo aplikacije We Connect udobno predgrejete notranjost vozila. Enostavno nastavite čas odhoda za naslednjo vožnjo ali sestavite praktičen tedenski načrt - in ogrevanje bo zanesljivo prilagojeno vašim željam.

Opomba: Le v povezavi z izbirno opremo za ogrevanje mirujočega vozila. 

Imejte vaše vozilo Touareg pod nadzorom od koderkoli

Prenesite aplikacijo We Connect

Izkusite vse prednosti We Connect in Car-Net v eni aplikaciji. Preprosto prenesite aplikacijo We Connect za operacijski sistem pametnega telefona in jo priključite na vaš Volkswagen.

V Apple App Store 

V Google Play Store 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen