Meni
Zapri meni
Zapri

Kaj potrebujete za uporabo storitev Car-Net¹⁾

To potrebujete

 

Za uporabo storitev Car-Net Guide & Inform potrebujete v svojem vozilu Volkswagen navigacijski sistem. Sem spadajo »Discover Media« in »Discover Pro« kot tudi za Touareg razpoložljiv »Innovision Cockpit«.

Za Car-Net storitveni paket »Security & Service« pa potrebujete samo storitev klica v sili in ga, tako kot »App-Connect«, lahko uporabljate, brez omejitev, z radiem »Composition Media«.

V povezavi z navigacijskim sistemom »Discover Pro« vam priporočamo tudi telefonski vmesnik »Business«, ki vam omogoča, da v svojem Volkswagnu nastavite dostopno točko WLAN. Tako lahko vi in vaši sopotniki posebej dobro izkoristite raznolike ponudbe Car-Net.

Preko pametnega telefona lahko nadzirate številne storitve, z aplikacijo We Connect. V povezavi z multimedijskim sistemom lahko prav tako omogoča dostop do spleta, ki ga potrebujete za uporabo storitev Car-Net. Za posamezne funkcije so potrebni tudi tehnični sestavni deli v vozilu, npr. protivlomni alarmni sistem za storitev »Spletno obvestilo alarmne naprave«. Številne storitve lahko nadzirate preko pametnega telefona, z aplikacijo We Connect.

Glede na vozilo so vam na voljo različni servisni paketi, ki jih lahko rezervirate (če tega še niste storili pri nakupu svojega Volkswagna) v aplikaciji We Connect ali v vašem osebnem predelu za stranke spletnega mesta myVolkswagen. Če so tehnične zahteve izpolnjene, potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID, ki ga lahko nastavite v nekaj korakih.

  • Navigacijski sistem »Discover Media«, »Discover Pro« ali »Discover Premium«
  • Radijski sistem »Composition Media« (omejeno)
  • Android™ - pametni telefon ali iPhone® z dostopom do interneta
  • Paket storitev Car-Net
  • Uporabniški račun Volkswagen ID

Če želite mobilne spletne storitve udobno uporabljati od kjer koli, se z uporabniškim računom Volkswagen ID najprej prijavite na spletnem mestu myVolkswagen ali v aplikacijo We Connect, nato pa se registrirajte s svojim vozilom. Če še niste ustvarili uporabniškega računa Volkswagen ID, boste po korakih vodeni skozi postopek registracije.

Na myVolkswagen

Uporaba preko aplikacije We Connect in spletnega mesta myVolkswagen

Po registraciji lahko izbrane funkcije storitev We Connect prikličete in pregledno upravljate v predelu za stranke spletnega mesta myVolkswagen ali prek aplikacije We Connect v svoji mobilni napravi. Kliknite tukaj za prenos aplikacije:

Za nalaganje obiščite App Store

Za nalaganje obiščite Google Play

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen