Meni
Zapri meni
Zapri

Aktivacija storitve Car-Net

Tukaj izveste, kako aktivirate svoje mobilne spletne storitve preko aplikacije We Connect. Druge možnosti vključujejo aktivacijo preko informacijsko-razvedrilnega sistema v vašem Volkswagen ali preko portala We Connect.

Tako aktivirate storitve Car-Net

S Car-Net bo vaš vsakdanjik bolj preprost. Tu boste našli navodila za aktiviranje spletnih storitev Car-Net v vozilu Volkswagen in za aktiviranje storitve Car-Net e-Remote v vašem vozilu e-up! 

Želite preveriti, ali je vaš model vozila opremljen s storitvijo Car-Net ali We Connect? Tukaj vam je na voljo preverjanje združljivosti

Aktiviranje s pomočjo aplikacije We Connect 

S pametnim telefonom priročno aktivirajte Volkswagnove mobilne spletne storitve: Z aplikacijo We Connect App hitro in enostavno ustvarite uporabniški račun in v svoje vozilo vnesite mobilne spletne storitve.

V teh pisnih navodilih vam bomo prikazali posamezne korake, ki so za to potrebni.

Prenos pisnih navodil

Aktiviranje s pomočjo infotainment sistema

Ali je vaše vozilo opremljeno s storitvami Guide & Inform? Potem mobilne spletne storitve Car-Net lahko enostavno in hitro aktivirate v vozilu s pomočjo infotainment sistema. Naslednja navodila vas vodijo korak za korakom skozi postopek aktivacije storitve.

Prenos pisnih navodil 

Aktiviranje daljinskega upravljalnika e-Remote v vašem vozilu e-up!


Car Net e-Remote vam omogoča enostaven dostop do najpomembnejših funkcij vašega vozila e-up! Kako aktivirate spletne storitve daljinskega upralvjalnika e-Remote v svojem vozilu e-up!, lahko izveste v naših podrobnih navodilih.

Prenos navodil

Vzpostavitev internetne povezave

Če želite uporabljati vse prednosti mobilnih spletnih storitev, potrebujete aktivno licenco Car-Net in internetno povezavo v vozilu. Za to so vam na voljo različne možnosti, odvisno od opreme. Video vam jih predstavi in vas vodi skozi posamezne korake.

Če jih želite znova prebrati, lahko spodaj prenesete pisna navodila.

Prenos pisnih navodil

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen