Zapri meni
Zapri

Volkswagnove mobilne spletne storitve Car-Net/We Connect

 

Vse pod nadzorom in vedno pri roki.

Z informacijami v realnem času pridete na cilj bolj sproščeni, cilje posredujete neposredno vozilu in v nujnih primerih lahko pokličete pomoč. S Car-Net storitvami Guide & Inform ter Security & Service ter App-Connect in e-Remote je vaše vozilo popolnoma povezano.

Od vsega začetka povezani.

Z mobilnimi spletnimi storitvami Car-Net/We Connect pridete hitreje na cilj in ste optimalno informirani. Povežite se s svojim Volkswagnom in uporabljajte praktične funkcije – bodisi iz naslanjača prek pametnega telefona, na računalniku ali v vozilu na poti.

App-Connect

Prenese vaše aplikacije v avto
App-Connect

Z inovativnimi tehnologijami Apple CarPlay™, Android Auto™ in MirrorLink® lahko pametni telefon preprosto povežete z infotainment sistemom in tako številne aplikacije uporabljate med vožnjo. Za več zabave in preprosto upravljanje.

Več informacij

Guide & Inform

Sproščeno do cilja
Guide & Inform

S storitvami Guide & Inform ste informirani bolje in hitreje. Poiščite vznemirljive cilje v svoji okolici, prejmite prometne informacije v realnem času ali si oglejte informacije o prostih parkirnih mestih in najcenejšem bencinskem servisu na poti. Za sproščeno in udobno pot do cilja.

Več informacij

Storitve Security & Service

Več informacij in varnosti
Security & Service

Paket storitev Security & Service omogoča mobilni dostop do pomembnih funkcij vozila. Storitve Načrtovanje servisnih terminov, Avtomatsko javljanje nezgod, Klic ob okvari, Spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila in Spletno obvestilo alarmne naprave so vaše osebne storitve, ki vam pomagajo v skoraj vsaki situaciji in vam prikazujejo pomembne informacije, povezane z mobilnostjo.

Več informacij

e-Remote

Za e-up!
e-Remote

Car-Net storitve e-Remote vam omogočajo enostaven dostop do najpomembnejših funkcij vašega e-up!. Udobno jih lahko prikličete prek računalnika in z aplikacijo Car-Net tudi prek pametnega telefona. Tukaj boste našli več informacij o številnih možnostih, ki vam jih ponujajo storitve e-Remote.

Več informacij

App-Connect

Svoj pametni telefon preprosto povežite z infotainment sistemom

Tehnologija MirrorLink™ vam omogoča, da lahko te praktične pripomočke uporabljate tudi za krmilom svojega vozila. Enostavno prezrcalite in povežite svoj pametni telefon, združljiv s tehnologijo MirrorLink™, z vozilom in že boste lahko aplikacije upravljali kar prek zaslona infotainment sistema.                   

Med vožnjo uporabljajte izbrane aplikacije za operacijski sistem Android: s pomočjo Googlove tehnologije Android Auto™ lahko ustrezne aplikacije s svojega pametnega telefona z operacijskim sistemom Android varno upravljate tudi med vožnjo. Funkcija Google Voice™ vam omogoča, da vse upravljate z glasovnimi ukazi in zaženete npr. predvajanje skladb iz aplikacij Google Play Music™, Pandora ali Spotify. Že zdaj je podprtih še veliko drugih aplikacij.

Podrobnejše informacije nudi neposredno Google™.  (spletna stran v angleškem jeziku)       

S pomočjo funkcije Apple CarPlay™ v svojem Volkswagnu uporabljajte iPhone: med vožnjo upravljajte izbrane aplikacije, nameščene na vašem iPhonu. Upravljanje aplikacij je tako enostavno, kot ste tega vajeni že na iPhonu. Telefoniranje, novice, glasba - za vse to zadošča en sam pritisk na tipko. In po želji lahko sistem upravljate celo z glasovnimi ukazi.

Podrobnejše informacije nudi neposredno Apple. (spletna stran v nemškem jeziku)

Storitve Guide & Inform – pregled

Boljše obveščanje na poti: vznemirljivi cilji, najnovejše prometne informacije in še marsikaj

Za uporabo Car-Net/We Connect storitev Guide & Inform potrebujete navigacijski sistem. To so lahko sistema Discover Media in Discover Pro ter armaturna plošča Innovision Cockpit, ki je na voljo za Touareg. Tako boste serijsko pripravljeni za uporabo koristnih spletnih storitev. Drugi pogoji: uporabniški račun Volkswagen in pametni telefon z dostopom do interneta.

V kombinaciji z navigacijskim sistemom Discover Pro vam priporočamo dodatni telefonski vmesnik Premium, ki vam omogoča, da v svojem Volkswagnu vzpostavite dostopno točko za WLAN. Pri sistemu Discover Media lahko z opcijskim modemom CarStick in lastno SIM-kartico v svojem Volkswagnu hitro in preprosto vzpostavite internetno povezavo in dostopno točko za WLAN.

Storitve Guide & Inform

Spletne prometne informacije

Brez zastojev. Brez stresa: s spletnimi prometnimi informacijami boste stalno na tekočem o dogajanju na poti, saj so vedno aktualne, pridobljene neposredno s spleta skoraj v realnem času. Tako boste vedno pravočasno obveščeni o ovirah v prometu, storitev pa vam pomaga, da zastoje obvozite. Pri tem vam navigacijski sistem avtomatsko ponudi alternativne poti.

 • Pregledno podaja aktualne informacije o stanju na cestah, zastojih, ovirah in sprostitvi zastojev
 • Podatki o prometu se prenesejo s spleta skoraj v realnem času
 • Dinamično vodenje do cilja upošteva potencialne prihranke časa na osnovi trenutnih prometnih razmer
 • Nazoren, barvno označen prikaz
Spletni uvoz ciljev

Ne izgubite cilja izpred oči: s storitvijo Spletni uvoz ciljev lahko že pred začetkom vožnje posredujete posamezne interesne točke (POI) navigacijskemu sistemu vozila. Cilje je mogoče uvoziti prek portala Car-Net. Na pregledno zasnovani strani s podrobnostmi so vam na voljo dodatne informacije, sistem pa vam lahko ponudi navigacijske napotke, ki vas bodo pripeljali neposredno do cilja.

 •  Preprost dostop do shranjenih ciljev
 •  Preprost uvoz ciljev z aplikacijo Car-Net
 •  Zagotavlja prostor za 100 shranjenih posebnih ciljev
Spletni uvoz poti

Pot do cilja ostane začrtana: storitev Spletni uvoz poti vam omogoča, da poti, ki ste jih pripravili na osebnem računalniku ali tablici, povsem enostavno uporabite v svojem Volkswagnu. Takoj ko je vaš navigacijski sistem povezan z internetom in ima potrebne kartografske podatke, je mogoče uvoziti do 5 poti, pripravljenih na portalu Car-Net.

 •  Omogoča udobno načrtovanje poti na osebnem računalniku ali na tablici
 •  Za posamezno pot je mogoče shraniti do 10 vmesnih ciljev
Spletno iskanje posebnih ciljev (tekstovno)

Najdite izbrani cilj, kjerkoli ste: naj bo to banka, butik ali restavracija - s funkcijo Spletno iskanje posebnih ciljev lahko na strani Google™ načrtno iščete svoje priljubljene cilje prav povsod. Vedno posodobljeni podatki z interneta bodo poskrbeli za marsikatero vznemirljivo in praktično odkritje. Potovanja bodo tako še bolj zabavna.

 • Spletno iskanje zagotavlja, da so podatki vedno posodobljeni (Google™)
 • Pregled vseh relevantnih posebnih ciljev v okolici
 • Odkrijte svoje nove priljubljene cilje
 • Hitrejše iskanje - hitreje do cilja
Parkirišča

Parkirajte brez dolgega čakanja: zlahka in brez stresa poiščite primerno parkirno mesto v okolici trenutne lokacije vozila. Aplikacija kaže skupno število parkirnih mest in število prostih parkirnih mest v bližnjih parkirnih hišah. Poleg tega so na voljo tudi podatki o cenah, odpiralnih časih in oddaljenosti. Ustrezna parkirišča so predstavljena na prikazu zemljevida v radijsko-navigacijskem sistemu.

 • Zagon navigacije do primernega parkirišča neposredno iz aplikacije
Bencinski servisi

Manj razmišljanja o točenju goriva: storitev Bencinski servisi vam nudi informacije o bencinskih servisih v bližnji okolici vozila. Rezultat iskanja poleg lokacije vključuje tudi podatke o cenah goriva in odpiralne čase posameznih bencinskih servisov. Iskanje zaženete po želji ali pa se zažene samodejno, ko količina goriva pade pod določeno vrednost. 

 • Po želji se zažene vodenje do izbranega bencinskega servisa
 • Povezava na centralno podatkovno bazo zagotavlja vedno ažurne podatke
Polnilne postaje

Vedno dovolj energije: s to storitvijo iz ponudbe Car-Net (na voljo za električne in hibridne avtomobile) vam nikoli ne bo zmanjkalo energije. Storitev vam prihrani skrbi in izgubljanje časa na stranpoteh, saj poišče najbližje prosto polnilno mesto, ob podpori navigacijskega sistema pa poskrbi tudi za ustrezne navigacijske napotke.

 • S to storitvijo vam je na voljo podroben pregled vseh polnilnih postaj v okolici vaše trenutne lokacije.
 • Storitev vas vodi do izbrane polnilne postaje ali pa polnilno postajo integrira v vodenje do cilja
 • Obvešča vas o napajanju in o oddaljenosti polnilnih postaj
 • Cilj lahko v navigaciji shranite za poznejšo uporabo
Poročilo o stanju vozila

Pomirjujoče je, če se avto preverja kar sam: poročilo o stanju vozila vas na primer pred potovanjem obvesti o trenutnem stanju vozila. Sestavi seznam obstoječih opozoril in naslednjih ali zapadlih vzdrževalnih del ter jih arhivira. 

 • Pošlje obvestilo po e-pošti, takoj ko je izdelano poročilo o vozilu
 • Če ročno zahtevate poročilo o vozilu, se to generira, takoj ko se avtomobil poveže s spletom
 • Prikažejo se npr. informacije o stanju tlaka v pnevmatikah, količinah tekočin, obrabi zavor in servisnih intervalih
Novice

Novice po vaši meri: z uporabo aplikacije prejmete informacije, ki vas resnično zanimajo. Aktualne novice izbranih ponudnikov so prikazane na zaslonu navigacijskega sistema. Tako boste potovali popolnoma sproščeno in kljub temu ne boste zamudili aktualnih dogodkov.

 • Sočasno ste lahko naročeni na največ 10 virov novic
Vreme

Ugotovite, kakšno bo vreme na cilju: s storitvijo Vreme prejmete ažurne vremenske podatke o svoji trenutni lokaciji, cilju ali predhodno določenih mestih. Sistem pri napovedi upošteva predvideni čas prihoda. Vsi podatki so pregledno prikazani na zaslonu navigacijskega sistema.

 • Informacije o trenutni temperaturi, vetru in vremenskih razmerah za naslednje tri dni
 • Vremenska napoved na zahtevo se pripravi na podlagi trenutno najaktualnejših podatkov ponudnika storitev
Časovni upravitelj

Vse ob svojem času: izkoristite dan. Pri tem vam pomaga storitev Časovni upravitelj. Na pametnem telefonu se sinhronizira z vašim koledarjem ter na osnovi aktualnih prometnih informacij in navigacijskih podatkov izračuna optimalni čas odhoda. Tako na sestanek vedno prispete točno - in lahko bolje načrtujete dan. 

 • Dostopa do naslovov in vnosov v vašem osebnem koledarju
 • Izračuna optimalni čas odhoda glede na aktualne prometne informacije in pošlje obvestilo
 • Na zaslonu prikaže podroben pregled predlaganih poti, dogovorjenih terminov in priljubljenih ciljev

Dodatne storitve Guide & Inform Plus

 

Spletno iskanje posebnih ciljev (glasovno)

Povprašajte po novih odkritjih: Spletno iskanje posebnih ciljev (glasovno) vam omogoča, da prek brskalnika Google™ kjerkoli poiščete svoje priljubljene cilje - celo z glasovnimi ukazi. Vedno aktualni podatki s spleta bodo poskrbeli za marsikatero vznemirljivo in praktično odkritje - potovanja bodo tako še večji užitek. 

 • Najpreprostejši način za spoznavanje okolice
 • Vedno aktualni podatki - s povezavo na Google™
 • Možnost uporabe v kombinaciji z infotainment sistemom Discover Pro
Spletno posodabljanje zemljevidov

Ne zamudite ničesar več in se opremite s točnimi podatki: s to storitvijo lahko nove navigacijske podatke enostavno in udobno naložite na infotainment sistem svojega Volkswagna kar prek spleta. Ko so na voljo posodobljeni zemljevidi, prejmete informacijo o obsegu prenosa podatkov in o prostoru, ki mora biti na voljo v pomnilniku. Izbrane posodobitve se nato naložijo in namestijo na vašem infotainment sistemu. 

 • Nudi specifične posodobitve za posamezne države in regije
 • Omogoča udoben prenos posodobitev tudi prek domačega omrežja WLAN 
 • Možnost uporabe v kombinaciji z infotainment sistemom Discover Pro
Spletna podatkovna baza Gracenote

Glasbeno povezani: spletna podatkovna baza Gracenote avtomatsko doda naslovnico albuma, na katerem je bila izdana trenutno predvajana skladba. Naslovnice se avtomatsko shranijo v vašem infotainment sistemu in so pozneje dostopne tudi brez internetne povezave.

 • Hitro prepoznavanje vaše glasbe z dostopom do spletnih podatkov
 • Prikaz ustrezne naslovnice albuma ob vaši najljubši glasbi

Dodatne storitve Guide & Inform Premium (samo za Touareg)

Hibridni radio

Vaš najljubši radio ostaja z vami s storitvijo Hibridni radio se izgubijo meje med klasičnim radiom in spletnim radiom. Če zapustite oddajno območje, lahko s pomočjo avtomatskega preklopa na spletno pretakanje še naprej poslušate svojo najljubšo lokalno radijsko postajo.

 • Izjemen užitek v poslušanju po enkratni aktivaciji
 • Obogatitev klasičnega radia (FM in DAB+) s spletnimi informacijami
 • Preklop na klasično radijsko postajo ob prihodu na oddajno območje
 • Za uporabo storitve je mogoče naročiti opcijske podatkovne pakete prek mobilnega operaterja Cubic.
Spletni radio

Neomejeno radijsko razvedrilo: storitev Spletni radio vam omogoča, da se vam na poti nikjer več ni treba odpovedati poslušanju svojih najljubših radijskih postaj in podcastov.

 • Možnost poslušanja številnih nacionalnih in mednarodnih radijskih postaj in podcastov ter odkrivanja novih
 • Preprosto iskanje v podatkovni bazi za pretakanje radio.net
 • Popoln nadzor nad stroški za opcijske podatkovne pakete
 • Za uporabo storitve je mogoče naročiti opcijske podatkovne pakete prek mobilnega operaterja Cubic.
3D-prikaz mesta

Dobro orientirani v mestih: visokoločljivostni 3D-prikazi okolice vam olajšujejo navigacijo v izbranih mestih ter posredujejo realistične vtise turističnih znamenitosti in cest.

 • Novo doživetje navigacije v mestnem prometu na osnovi podrobnega 3D-prikaza
 • Relevantni modeli mest se v ozadju avtomatsko naložijo v navigacijo
 • Pametno upravljanje shranjevanja v oblaku
 • Uporaba je doslej možna v 8 mestih, ponudba pa se nenehno širi
Spletno izračunavanje poti

Pametneje in hitreje do cilja: spletno izračunavanje poti upošteva trenutno prometno situacijo in od začetka vožnje naprej sproti prilagaja napovedano trajanje vožnje.

 • Pametno vodenje do cilja na podlagi prilagodljivega odzivanja na spremenjene pogoje
 • Stalen nadzor nad vožnjo s pomočjo zmogljivega strežnika za promet
 • Kadarkoli je možen preklop na klasično navigacijo, npr. če storitev ni na voljo
Satelitski posnetki

Orientacija s pomočjo realističnega prikazovanja okolice: doživite navigacijski prikaz na podlagi presenetljivih satelitskih slik. Ta realistični prikaz okolice vam olajšuje orientacijo in odkrivanje povsem novih priljubljenih ciljev.

 • Fotorealistične slike okolice
 • Boljša orientacija
 • Naložene satelitske slike se lahko shranijo na trdi disk infotainment sistema, tako da jih je mogoče uporabljati tudi brez aktivne podatkovne povezave.

Storitve Security & Service

Za še več varnosti in udobja skrbijo Klic v sili, Avtomatsko javljanje nezgod, Klic ob okvari, mobilni dostop do najpomembnejših funkcij vozila in še marsikaj.

Začni video

S storitvami Security & Service vožnja postane še udobnejša. Paket storitev Car-Net/We Connect omogoča mobilni dostop do najpomembnejših funkcij vašega vozila ter povezuje varnost in preglednost. S tem vam prinaša dodatno mero udobja. Storitve Načrtovanje servisnih terminov, Avtomatsko javljanje nezgod, Klic ob okvari in Spletno obvestilo alarmne naprave so vaše osebne storitve, ki vam pomagajo v vsaki situaciji in vam prikazujejo vse pomembne informacije, povezane z mobilnostjo.

Za uporabo paketa storitev Security & Service potrebujete opcijsko storitev Klic v sili, uporabniški račun Volkswagen na portalu Car-Net/We Connect in pametni telefon za uporabo aplikacije Car-Net/We Connect. Za posamezne storitve je treba imeti v vozilu tudi določene tehnične komponente, npr. alarmno napravo za storitev Spletno obvestilo alarmne naprave.

Kot App-Connect ga lahko že s sistemom Composition Media uporabljate brez omejitev. e-Manager vključuje dodatne storitve za električne modele in hibridna vozila, npr. nadzorovano polnjenje ali klimatiziranje.

Klic v sili

Nanj se lahko zanesete. Brez izjeme. S storitvijo Klic v sili vam je v kritični situaciji vedno zagotovljena pomoč.

V primeru hujše nezgode s sprožitvijo varnostnih blazin se klic v sili vzpostavi avtomatsko. Če vaš Volkswagen zazna nezgodo, storitev Klic v sili vzpostavi povezavo s Volkswagnovo centralo za klice v sili in posreduje informacije, pomembne za reševalce. Poleg tega lahko pomoč pokličete tudi ročno, s pritiskom na tipko.

 • Relevantne podatke posreduje Volkswagnovemu klicnemu centru, s čimer omogoči hitro osebno oskrbo.
 • Do prihoda reševalcev vozniku prek telefonske povezave pomaga kontaktna oseba v klicnem centru
 • Storitev je mogoče uporabiti tudi pri nezgodi drugih udeležencev v prometu 
 • Je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila.
Poročilo o stanju vozila

Pomirjujoče je,če se avto preverja kar sam.

Poročilo o stanju vozila vas na primer pred potovanjem obvesti o trenutnem stanju vozila.

Sestavi seznam obstoječih opozoril in naslednjih ali zapadlih vzdrževalnih del ter jih arhivira. Poleg tega je prikazano trenutno stanje sistemov za pomoč vozniku. 

 • Storitev avtomatsko generira poročila v določenih časovnih intervalih ali po določenem številu prevoženih kilometrov
 • Pošlje obvestilo po e-pošti, takoj ko je izdelano avtomatsko generirano poročilo o vozilu
 • Če ročno zahtevate poročilo o vozilu, se to generira, takoj ko se avtomobil poveže s spletom
 • Prikažejo se npr. informacije o stanju tlaka v pnevmatikah, količinah tekočin, obrabi zavor in servisnih intervalih.
Načrtovanje servisnih terminov

Naše storitve: popolnoma prilagojene vam

Da boste lahko maksimalno uživali v vožnji, vam vaš Volkswagen pomaga pri koordinaciji servisnih terminov.

Ko nastopi čas za naslednji obisk na servisu, se podatki o vašem Volkswagnu posredujejo izbranemu servisnemu partnerju. Ta vas nato kontaktira in z njim se lahko nadvse enostavno dogovorite za servisni termin. Vse to vam seveda prinaša dodatno mero udobja.

 • Storitev vas obvesti, ko nastopi čas za naslednji obisk na servisu
 • Servisnega partnerja znamke Volkswagen je mogoče preprosto poiskati in poljubno izbrati na portalu Car-Net.
Klic ob okvari

Da boste ostali mobilni - pa naj se zgodi karkoli: v primeru okvare vam v najkrajšem možnem času na kraju dogodka zagotovimo potrebno pomoč. V vozilu lahko telefonsko povezavo za Klic ob okvari vzpostavite s pritiskom na tipko. Ob tem se Volkswagnovemu klicnemu centru posredujejo podatki o vozilu in njegovi lokaciji. Zaposleni v klicnem centru vam najprej pomaga pri iskanju vzroka za okvaro. Če okvare ne uspete odpraviti sami, lahko zaposleni po potrebi do vas pošlje službo za pomoč na cesti.

Avtomatsko javljanje nezgod

Storitev, ki je kot naročena: vaš Volkswagen poskrbi, da vam je hitro zagotovljena pomoč. Če senzorji trka zaznajo lažjo nezgodo, vam je s to storitvijo takoj na voljo potrebna pomoč. Če je storitev aktivirana, se po vaši potrditvi vaši podatki o vozilu posredujejo Volkswagnovemu klicnemu centru ali centru za klice v sili. Telefonski sogovornik se z vami dogovori o nadaljnjih ukrepih.

 • V primeru škodnega dogodka vam je hitro na voljo profesionalna pomoč
 • Relevantne informacije se posredujejo Volkswagnovemu klicnemu centru
 • Po želji se vzpostavi stik s Volkswagnovim partnerjem
 • V kritičnih situacijah je omogočeno takojšnje aktiviranje storitve Klic v sili
Podatki o vožnji

Optimizirajte porabo - zagotovite si pregled nad številnimi osebnimi podatki o vožnji: spremljajte, kolikšna sta povprečna hitrost in trajanje vožnje, ter tako poskušajte zmanjšati porabo.

 • Enostaven dostop do podatkov o vožnji s katerekoli lokacije
 • Prikazuje povprečni čas trajanja vožnje, hitrost, število prevoženih kilometrov in povprečno porabo
 • Podatke posodobi po vsaki vožnji
Vrata in luči

Naj vas nikdar več ne skrbi, ali je vse tako, kot mora biti: storitev Vrata in luči vam omogoča, da prek aplikacije preprosto preverite, ali so vrata vašega vozila zaklenjena in ali so pozicijske luči izključene.  Podatke lahko prikličete v aplikaciji ali na portalu Car-Net.         

Status vozila

Bodite na tekočem:  pregleden prikaz ključnih podatkov o vašem vozilu je na voljo, kjerkoli že ste. Prek pametnega telefona lahko udobno preverite, kolikšen je preostali doseg ali kolikšno je trenutno število prevoženih kilometrov.            

 • Storitev vam omogoča, da kjerkoli prikličete podatke o vožnji
 • Obvešča vas o trenutnem številu prevoženih kilometrov
 • Obvešča vas o preostalem dosegu
 • Opomni vas na naslednji servisni pregled in menjavo olja
Parkirna lokacija

Prihranite čas in nepotrebne poti: ste pozabili, kje ste parkirali svojega Volkswagna? Storitev Parkirna lokacija vam na zaslonu pametnega telefona prikaže lokacijo parkiranega vozila - in po potrebi tudi, kako najhitreje pridete do tja.               

 • Storitev prikaže zadnjo parkirno lokacijo vozila
 • Udobno deluje prek aplikacije ali portala Car-Net
 • Prikaže pot do vozila
 • Parkirno lokacijo lahko delite s prijatelji
Obveščanje o prekoračitvi območja

Da boste vedno obveščeni o vsem, kar se vam zdi pomembno: opredelili boste namreč lahko območja, ki jih vozilo ob določenem času dneva ne sme zapustiti ali v katera ne sme zapeljati. V primeru neupoštevanja omejitve boste prejeli ustrezno sporočilo. Na portalu Car-Net je mogoče določiti, aktivirati in deaktivirati do deset območij za dinamična obdobja veljavnosti.

 • Omogoča aktiviranje enkratnih ali periodičnih obdobij veljavnosti
 • Uporabi izbrane kanale obveščanja, če je bilo pravilo prekršeno
 • V aplikaciji je mogoče udobno nastaviti obveščanje o prekoračitvi območja 
Obveščanje o prekoračitvi hitrosti

Vi narekujete tempo: naj bo jasno, kako pomembna je varnost. Storitev Obveščanje o prekoračitvi hitrosti vam omogoča aktiviranje hitrostnih omejitev, ki jih mora upoštevati voznik vašega vozila. Pri prekoračitvi nastavljene hitrosti avtomatsko prejmete ustrezno sporočilo. 

 • Udobno jo je mogoče upravljati prek aplikacije ali portala Car-Net
 • Omogoča aktiviranje enkratnih ali periodičnih obdobij veljavnosti
 • Za izbrane kanale obveščanja jo je mogoče deaktivirati
Hupanje in utripanje

Poenostavite si iskanje: storitev Hupanje in utripanje prek aplikacije Car-Net omogoča upravljanje hupe in opozorilnih utripalk na daljavo.

Zaklepanje in odklepanje

Odklepanje vrat z aplikacijo udobno zaklepanje in odklepanje vrat ter pokrova prtljažnika sta mogoča s pametnim telefonom, ki prevzame funkcijo daljinskega upravljalnika. Tudi na daljavo. Tako lahko npr. vaš partner nakupljene stvari že zloži v prtljažnik, vi pa prispete šele pozneje. 

 • Odpiranje in zapiranje vrat in pokrova prtljažnika z aplikacijo
 • S pomočjo simbola ključavnice v aplikaciji ugotovite, ali je vozilo zaklenjeno
 • Kot pooblaščeni uporabnik se identificirajte prek kode S-PIN
 • Storitev Zaklepanje in odklepanje je storitev z varnostnim tveganjem ter zahteva izvedbo postopka Volkswagen Ident, v sklopu katerega se pri partnerju Volkswagen ali med videoklepetom preveri vaša identiteta.
Spletno obvestilo alarmne naprave

Vzbudi vašo pozornost, ko je to potrebno: Sprostite se in enostavno uživajte. Vaš Volkswagen zna sam paziti nase. Če pride do poskusa vloma v vozilo, vas Volkswagnova aplikacija Car-Net prek pametnega telefona ali e-pošte lahko obvesti o natančnih okoliščinah dogodka.         

 • Storitev vas obvesti o razlogu za sprožitev alarmne naprave ter o času sprožitve
 • Obvešča vas prek e-pošte in/ali funkcije potisnih sporočil za pametne telefone
 • Omogoča vpogled v pretekla sporočila alarmne naprave
 • Samo v kombinaciji z opcijsko alarmno napravo s protivlomnim varovalom.
Spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila

Ogrevanje vozila pred začetkom vožnje: s storitvijo Spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila prek aplikacije ali portala Car-Net udobno ogrejte notranjost vozila. Preprosto programirajte čas naslednjega odhoda ali pripravite praktičen tedenski načrt - in ogrevanje se bo zanesljivo ravnalo po vas.

 • Udobno upravljanje z aplikacijo ali prek portala Car-Net
 • Praktično programiranje tedenskih načrtov
 • Naj vas v avtomobilu vedno pričaka prijetna temperatura
 • Pomaga pri zaledenelih ali zarošenih steklih
 • Samo v povezavi z opcijskim ogrevanjem mirujočega vozila

Dodatne storitve e-Manager

(samo za električna in hibridna vozila)

Polnjenje

Ohranite pregled: S storitvijo Polnjenje lahko preverjate napolnjenost baterije in zaženete ali prekinete polnjenje. Kar iz domačega naslonjača. Tako imate ob vsakem času popoln pregled prek računalnika ali pametnega telefona.

 • Na voljo je prikaz trenutne napolnjenosti baterije
 • Na voljo je prikaz preostalega dosega
 • Možno je programiranje postopka polnjenja
 • Na voljo je podatek o statusu polnilnega vtiča
Časi odhodov

Pripravljeni, ko ste pripravljeni vi: ta storitev pripomore k manjši izrabi baterije in nižjemu računu za elektriko. Optimizirajte postopek polnjenja in sami določite, kdaj naj bo baterija vašega Volkswagna napolnjena.

 • Ni več nepotrebnega polnjenja
 • Ustvariti je mogoče različne profile polnjenja
 • Omogoča preprosto kombiniranje z ostalimi storitvami (npr. klimatiziranje)
 • Baterija je povsem napolnjena ob želenem času
Klimatiziranje

Idealna temperatura v vseh letnih časih: še pred začetkom vožnje nastavite ustrezno temperaturo notranjosti. Klimatsko napravo lahko kar na daljavo upravljate prek svojega računalnika ali mobilne naprave.

 • Enostavno uravnavanje temperature
 • Udobno upravljanje z aplikacijo ali prek portala Car-Net
 • Prikaz aktualne zunanje in želene temperature
 • Idealna temperatura v potniškem prostoru ob vsakem odhodu

e-Remote

Udoben dostop do najpomembnejših funkcij vozila z računalnika ali s pametnega telefona.

Z aplikacijo e-Remote v sklopu storitev Car-Net/We Connect lahko številne funkcije svojega e-up! upravljate na daljavo prek aplikacije Car-Net/We Connect ali portala Car-Net/We Connect na osebnem računalniku. Za ta namen si morate na pametni telefon naložiti aplikacijo Car-Net/We Connect in imeti morate internetni dostop. Pogoj je tudi uporabniški račun Volkswagen na portalu Car-Net/We Connect.

Polnjenje

Ohranite pregled: s storitvijo Polnjenje lahko preverjate napolnjenost baterije in zaženete ali prekinete polnjenje. Kar iz domačega naslonjača. Tako imate ob vsakem času popoln pregled prek računalnika ali pametnega telefona. 

 • Na voljo je prikaz trenutne napolnjenosti baterije
 • Prikaz preostalega dosega
 • Možno je programiranje postopka polnjenja
 • Na voljo je podatek o statusu polnilnega vtiča
Časi odhodov

Za manjšo izrabo baterije in nižji račun za elektriko: s storitvijo Časi odhodov lahko optimizirate postopek polnjenja in sami določite, kdaj naj bo baterija vašega Volkswagna napolnjena. 

 • Ni več nepotrebnega polnjenja
 • Ustvariti je mogoče različne profile polnjenja
 • Omogoča preprosto kombiniranje z ostalimi storitvami (npr. klimatiziranje)
 • Baterija je povsem napolnjena ob želenem času
Klimatiziranje

Idealna temperatura v vseh letnih časih:  storitev Klimatiziranje vam omogoča, da še pred začetkom vožnje nastavite ustrezno temperaturo notranjosti. Klimatsko napravo lahko kar na daljavo upravljate prek svojega računalnika ali mobilne naprave.

 • Enostavno uravnavanje temperature
 • Udobno upravljanje z aplikacijo ali prek portala Car-Net
 • Prikaz aktualne zunanje in želene temperature
 • Idealna temperatura v potniškem prostoru ob vsakem odhodu
Parkirna lokacija

Ste pozabili, kje je parkiran vaš Volkswagen? Storitev Parkirna lokacija vam na zaslonu pametnega telefona prikaže lokacijo parkiranega vozila - in po želji tudi, kako najhitreje pridete do tja. 

 • Storitev prikaže zadnjo parkirno lokacijo vozila
 • Udobno deluje prek aplikacije
 • Prikaže pot do vozila
 • Prihrani vam zamudno iskanje
Vrata in luči

Naj vas nikdar več ne skrbi, ali je vse tako, kot mora biti: storitev Vrata in luči vam omogoča, da prek aplikacije preprosto preverite, ali so vrata vašega Volkswagna zaklenjena in ali so pozicijske luči izključene. 

 • Storitev vam prikaže, ali so vrata zaklenjena
 • Preverite lahko, ali so pozicijske luči izključene
 • Podatke lahko udobno prikličete prek aplikacije
 • Varnost vedno in povsod
Status vozila/podatki o vožnji

Prikaz ključnih podatkov o vašem vozilu vam je na voljo vedno in povsod. Prek pametnega telefona lahko udobno preverite preostali doseg, število prevoženih kilometrov, status baterije, hitrost, čas trajanja vožnje, porabo energije itd. 

 • Storitev vam omogoča, da kjerkoli prikličete podatke o vožnji
 • Podatke posodobi po vsaki vožnji
 • Pomaga vam zmanjšati porabo goriva
 • Prikaže porabo preostalih električnih sistemov (npr. radia, klimatske naprave ali luči)

Aplikacija Car-Net/We Connect.

Pripravite svoj telefon za uporabo storitev Car-Net/We Connect.

Aplikacija Car-Net za Android in iOS 

Brezplačna aplikacija Car-Net za pametne telefone in pametne ure z operacijskim sistemom Android ter za pametne telefone iPhone in pametne ure Apple Watch vam omogoča hiter dostop do storitev Car-Net in do nastavitev vozila. Kadarkoli in kjerkoli. Potrebujete le internetno povezavo. Povežite zdaj svojo mobilno napravo s svojim Volkswagnom.

Google Play: Prenesi aplikacijo

Apple Store: Prenesi aplikacijo

 

Nadaljnje možnosti

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen