Zapri meni
Zapri

 

Volkswagen in Apple Music – popoln užitek v glasbi na vsaki vožnji.

V svojem novem Volkswagnu aktivirajte Car-Net/We Connect in si privoščite uporabo storitve Apple Music.

Apple Music - to morate slišati.

Bodisi na napravi Apple ali na pametnem telefonu z operacijskim sistemom Android: s storitvijo Apple Music, s katero boste imeli dostop do več kot 60 milijonov skladb, ki jih boste lahko brez oglasov poslušali na spletu ali brez povezave. Začnite uporabljati storitve za pretakanje še danes.

Največja možna raznovrstnost: v sklopu storitve Apple Music boste med več kot 60 milijoni skladb zagotovo našli svoje najljubše. Če želite spoznavati tudi nove glasbenike, je to povsem preprosto: velika prednost storitve Apple Music so personalizirana priporočila, ki temeljijo na vaših podatkih in na izboru skladb, ki ste jih že poslušali.

Iščete kaj novega? Čeprav je ponudba velikanska, je brskanje po glasbeni zbirki povsem preprosto! Seznami skladb po izboru uredništva Apple Music in radijskih postaj na osnovi glasbene zvrsti vabijo k odkrivanju. Ponudbo redno dopolnjujejo novi glasbeniki in ekskluzivna vsebina. Z aktualnimi novicami in kulturnimi informacijami vas oskrbuje Liveradio Beats 1.

Naj vam bo v navdih tudi glasbeni okus prijateljev: sledite jim in spremljajte, kaj so poslušali, ali z njimi delite svoje najljubše glasbene uspešnice in sezname skladb.

Varčujte s prenosom podatkov prek mobilnega operaterja: vsebine storitve Apple Music si prenesite in jih predvajajte neposredno s pametnega telefona. Tako boste dobro pripravljeni tudi na trenutke, ko na poti ne boste imeli internetne povezave. In ne glede na to, ali glasbo pretakate ali jo poslušate brez povezave: storitve Apple Music nikoli ne prekinjajo oglasi.

Seveda pa lahko storitev Apple Music uporabljate ne le na iPhonu in drugih napravah z operacijskim sistemom iOS, temveč imate popoln dostop do priljubljenih skladb tudi na osebnem računalniku, na pametnem telefonu z operacijskim sistemom Android prek aplikacije in s tehnologijo Apple CarPlay™ neposredno v vašem Volkswagnu. Tako lahko takoj začnete pretakanje.

Apple CarPlay™ - optimalni način za uporabo Apple Music v vašem avtomobilu.

Za vrhunski glasbeni užitek priporočamo, da prek vmesnika App Connect povežete svoj iPhone s tehnologijo Apple CarPlay™. 

Z Applovo tehnologijo CarPlay™ lahko med vožnjo uporabljate izbrane aplikacije, nameščene na vašem iPhonu. Upravljanje aplikacij je tako enostavno, kot ste tega vajeni že pri iPhonu. Glasba, telefoniranje, novice - za vse to zadošča en sam pritisk na tipko. In po želji lahko sistem upravljate celo z glasovnimi ukazi.

CarPlay deluje z glasovnim upravljanjem funkcije Siri in je zasnovan posebej za uporabo v avtomobilu. Aplikacije, odobrene za CarPlay, so optimirane posebej za upravljanje v avtomobilu. Lahko jih uporabljate, ne da bi morali pri tem roke in pogled umikati od tega, kar je med vožnjo pomembno.

Vprašanja in odgovori

Še kakšno vprašanje? Tu smo na enem mestu zbrali nekaj pogostih rešitev.

Kako lahko ugotovim modelsko leto svojega Volkswagna?

Za določitev modelskega leta svojega Volkswagna preverite 10. znak številko šasije (VIN). "J" označuje modelsko leto 2018, "K" označuje modelsko leto 2019.

Kateri Volkswagnovi infotainment sistemi omogočajo uporabo ponudbe Car-Net/We Connect?

Za uporabo ponudbe Car-Net/We Connect potrebujete enega od navigacijskih sistemov Discover Media in Discover Pro ali sistem Composition Media.

S čim lahko uporabljam Apple Music?

Apple Music je kompatibilen z naslednjimi tehnologijami oz. napravami: iOS od različice 8.4 naprej, Apple Watch, Apple TV, Mac, CarPlay, HomePod, osebni računalnik, Android od različice 4.3 naprej in Sonos.

Kaj se zgodi z mojimi seznami glasbenih posnetkov, ko se moje članstvo pri Apple Music konča?

Vaši seznami glasbenih posnetkov ostanejo shranjeni 30 dni. Če v tem obdobju svoj račun Apple ID kombinirate z drugim članstvom, lahko še naprej dostopate do svojih seznamov glasbenih posnetkov.

Ali Apple Music obremenjuje moj prenos podatkov prek mobilnega operaterja?

Če Apple Music uporabljate s podatkovno povezavo, je to mogoče. Lahko pa v storitvi Apple Music uživate tudi prek dostopne točke za WLAN in si naložite vsebine, ki jih lahko nato poslušate brez povezave. Tako bo prenos podatkov prek mobilnega operaterja manjši. V zvezi z uporabo brez povezave upoštevajte, da Apple Music enkrat mesečno preveri, ali je vaše članstvo še aktivno. Za ta namen je treba vzpostaviti spletno povezavo.

Ali lahko storitev Apple Music uporabljam na več napravah sočasno?

Čeprav lahko svoj račun Apple ID uporabljate na do 10 napravah, lahko glasbo na spletu poslušate samo na eni napravi sočasno. Takoj ko začne glasbo predvajati druga naprava, se prenos na prvi konča.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen