Meni
Zapri meni
Zapri

App-Connect. Tako aplikacije spravite v avto.

 

Tako deluje

Bi radi varno in udobno uporabljali aplikacije za pametni telefon v vašem vozilu? Z App-Connect je to lažje kot kadarkoli. Omogoča vam priročno upravljanje izbranih aplikacij in vsebin neposredno v vašem Volkswagnu. Prek kabla se izbrane aplikacije in vsebine prenesejo neposredno v infotainment sistem in z njimi lahko priročno in jasno upravljate v vidnem polju. Tako lahko na primer dostopate do glasbe, sporočil, zemljevidov ali zvočnih knjig. Volkswagen ponuja tri vmesnike za povezovanje pametnih telefonov s številnimi možnostmi: Apple CarPlay, Android Auto podjetja Google in MirrorLink. Uporaba Apple CarPlay ali Android Auto družbe Google je zdaj še posebej priročna za vozila, ki so pripravljena za We Connect zahvaljujoč možnosti brezžične povezave za navigacijski sistem »Discover Media« in »Discover Pro«, kot tudi za »Ready 2 Discover«. Da se izognete motnjam, lahko med vožnjo zaženete samo potrjene aplikacije. 1

Vaše App-Connect možnosti povezave

Apple CarPlay

S storitvijo CarPlay družbe Apple lahko med vožnjo upravljate izbrane aplikacije iz svojega iPhona. Vozila, ki so pripravljena za We Connect zdaj omogočajo tudi brezžično povezavo.

Več o Apple CarPlay

Android Auto

S storitvijo Android Auto družbe Google lahko ustrezne aplikacije v svojem mobilnem telefonu varno upravljate tudi med vožnjo. Vozila, ki so pripravljena za We Connect zdaj omogočajo tudi brezžično povezavo.

 

 

Več o Android Auto

MirrorLink

Z MirrorLink vam ni več treba biti brez praktičnih aplikacij, za volanom.

Več o MirrorLink

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen