Ob nastanku škode niste sami.
Če nastane škoda na vašem vozilu zaradi prometne nesreče ali kateregakoli drugega razloga, vam z nasveti in napotki šolanih strokovnjakov ves čas stojimo ob strani in pomagamo rešiti nastali položaj. Na razpolago smo vam 24 ur na brezplačni telefonski številki 080 84 77. Škodo lahko ocenite pri keterem koli pooblaščenem servisu mreže Porsche, kjer vam bodo vozilo popravili skladno s tovarniškimi standardi in normativi. 

Perfektna obravnava.
Pri tem pa je bistveno, da že vrsto let sodelujemo s pooblaščenimi servisi znamk VW, Škoda, Audi, Seat in Porsche, ki tudi zelo dobro poznajo vse naše postopke. Kupujete zavarovalniški produkt, ki vam zagotavlja hitro popravilo pri vseh naših pooblaščenih servisih, pri tem pa ste upravičeni še do dodatnega 50 % popusta na odbitno franšizo.

Udobno in brezgotovinsko.
Ob sklenitvi zavarovanja, premije ne bo treba plačati v enkratnem znesku, saj vam omogočamo odplačevanje zavarovanja na več obrokov, in to brez obresti. .

Zavarovanje po meri.
Izbirate lahko med tremi največjimi zavarovalnicami v Sloveniji in našo lastno zavarovalnico Porsche Zavarovanje, s 30-letno tradicijo. S strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami pa vam pomagamo do izbire optimalnega zavarovanja.

Naj podaljšanje vaše zavarovalne police postane naša skrb.
Pri zavarovalnici Porsche Zavarovanje vam omogočamo sklenitev permanentnega kasko zavarovanja. To je zavarovanje, ki ni omejeno le na eno leto, pač pa velja do preklica.

 

Na Porsche Zavarovanje

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Zavarovanje