Do cilja brez stranpoti.

Navigacija

Priporočljivo je, da navigacijski sistem vklopite tudi med vožnjo po cestah, ki jih poznate že na pamet, da boste lahko dostopali do storitev Car-Net Guide & Inform Basic. Te storitve uporabljajo najnovejše podatke iz interneta ter vas lahko pravočasno opozorijo na zastoje in poiščejo obvoze. Lahko pa izberete posebne cilje in odkrijete novo kavarno ali restavracijo. Prva tri leta uporabe storitev Car-Net Guide & Inform Basic so brezplačna. 

Opcijski navigacijski sistem Discover Media je opremljen z 20,3-centimetrskim (8-palčnim) steklenim barvnim zaslonom na dotik. Upravljanje je udobno in intuitivno, to lahko počnejo tudi sopotniki s tabličnim računalnikom z zadnjih sedežev, le aplikacijo Volkswagen Media Control morajo namestiti.

Sistem poskrbi tudi za dobro vzdušje, saj vključuje radio, CD-predvajalnik, ki podpira MP3- in WMA-datoteke ter ima USB-vmesnik, dve reži za SD-kartice, Bluetooth vmesnik in šest zvočnikov. Pogosto potujete po Evropi? Z navigacijskimi zemljevidi Evrope, shranjenimi na SD-kartici, ste optimalno pripravljeni za naslednje poti. Optimalna je tudi umestitev zaslona na vrhu armaturne plošče, ki prispeva k boljši ergonomiji in vidnosti.

Na tem spletnem naslovu so vam na voljo posodobitve zemljevidov za vaš navigacijski sistem

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj