Spremljajte natanko tiste podatke, kar vas zanimajo.

Aktivni informacijski zaslon

Z novim opcijskim aktivnim informacijskim zaslonom boste uživali v prednostih kombiniranega instrumenta s 26-centimetrskim (10,25-palčnim) barvnim, visokoločljivostnim zaslonom TFT. Odlikujejo ga večja ločljivost, intenzivnejše barve in svetlost ter večji kontrast, lahko pa izbirate tudi med različnimi prikazi. Poleg klasičnih vsebin, na primer merilnika števila vrtljajev motorja, merilnika hitrosti in števca prevoženih kilometrov, so na kombiniranem instrumentu lahko prikazani še drugi, izbrani podatki. 

Želeno vsebino izberite s tipko na večfunkcijskem volanu in z multimedijskim sistemom. Po potrebi lahko prikličete oziroma aktivirate podrobne podatke o vožnji, navigacijski zemljevid na celotnem zaslonu ali vizualni prikaz asistenčnih sistemov. Namesto klasičnih okroglih merilnikov so lahko na celotnem zaslonu prikazane informacije o trenutno predvajani skladbi z MP3-predvajalnika ali stik, s katerim ravnokar telefonirate. Lahko tudi kombinirate na primer navigacijski zemljevid in prikaz medijev.

Z multimedijskim sistemom lahko konfigurirate in shranite tri prikaze ter jih izberete s tipko na večfunkcijskem volanu. Poleg tega je na voljo klasični profil, pri katerem je med merilnikom hitrosti in merilnikom števila vrtljajev umeščen večfunkcijski prikazovalnik.

 

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj