Nanje se vedno lahko oprete.

Sedežno udobje

Karirasti vzorec na sedežih je prepoznavni znak GTI-modelov od prvega Golfa GTI naprej in je del svojstvene oblikovne zasnove. V Polu GTI je dobil sodobno interpretacijo, a nikakor ni prekinil dolgoletne tradicije. Pri tem športni sedeži niso razred zase le zaradi markantnega videza, pač pa tudi zaradi dobre stranske opore. In to bo pri nekoliko bolj športnem premagovanju ovinkov zagotovo razveseljiva novica tudi za vašo sopotnico ali sopotnika. Še nekaj pa boste morda cenili še bolj: v sprednjih sedežih je serijsko vgrajena ledvena opora. Kot pove že ime, ta zagotavlja oporo za spodnji del hrbtenice in omogoča držo telesa, pri kateri je obremenitev hrbta manjša. 

Z opcijskimi sedeži, oblečenimi v mikrovelur ArtVelours, boste vsem dali jasno vedeti, kako dovršen je vaš slog. Udobni sedeži pa niso le športno-elegantni, temveč tudi izjemno trpežni. Žametasti mikrovelur ArtVelours na sredinskem delu sedežev ponuja vrhunsko udobje in se zelo preprosto čisti. Notranja stran sedežnih stranic je oblečena v črno tkanino s satasto strukturo, stranice sedežev in vzglavniki pa so v imitaciji usnja. 

 

Na sliki so prikazani dekorativni elementi v temni železovi kovinski barvi za armaturno ploščo in sprednje vratne obloge.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj