Do cilja brez stranpoti.

Navigacija

Priporočamo vam, da navigacijski sistem vključite tudi med vožnjo po cestah, ki jih poznate že na pamet, saj vam bodo tako na voljo storitve Car-Net Guide & Inform Basic. Te uporabljajo najnovejše podatke z interneta ter vas lahko pravočasno opozorijo na zastoje in poiščejo obvoze. Lahko pa izberete posebne cilje in odkrijete novo kavarno ali restavracijo. Prva tri leta so storitve Car-Net Guide & Inform Basic brezplačne. 

Opcijski navigacijski sistem Discover Media je opremljen z 20,3-centimetrskim (8-palčnim) steklenim barvnim zaslonom na dotik. Upravljanje je udobno in intuitivno in lahko poteka celo s tabličnim računalnikom, ki ga ima eden od sopotnikov na zadnjih sedežih - le aplikacijo Volkswagen Media Control si mora namestiti.

Sistem poskrbi tudi za dobro vzdušje, saj vključuje radio, CD-predvajalnik, ki podpira MP3- in WMA-datoteke ter ima USB-vmesnik, dve reži za SD-kartice, Bluetooth vmesnik in šest zvočnikov. Pogosto potujete po Evropi? Z navigacijskimi zemljevidi Evrope, shranjenimi na SD-kartici, boste optimalno pripravljeni za naslednje poti. Optimalna je tudi umestitev zaslona na vrhu armaturne plošče, kar prispeva k boljši ergonomiji in vidnosti.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj