Da vam na poti do cilja ne bo dolgčas.

Car-Net Guide & Inform

Internet v avtomobilu se pri Volkswagnu imenuje Car-Net. Pod tem imenom so na voljo različne praktične storitve in uporabne aplikacije. Paket storitev Car-Net Guide & Inform je mogoče naročiti v kombinaciji z opcijskim navigacijskim sistemom Discover Media. Na osnovi povezave z internetom zagotavlja podatke, ki bi le stežka bili še bolj aktualni. Če na primer nekje nastane zastoj ali je zastoj odpravljen, to po spletu izveste sproti. In kar je pri tem še posebej dobrodošlo: izbrana pot se avtomatsko ustrezno prilagodi. 

Car-Net vam poleg tega lahko pomaga najti kraje, na katerih bi se med vožnjo morda želeli ustaviti. S spletnim iskanjem posebnih ciljev lahko na primer hitro najdete številne dobre restavracije in še druge zanimive posebne cilje. Hotel, bencinski servis ali kino, ki so ga pred kratkim odprli: podatki s spleta bodo poskrbeli za marsikatero vznemirljivo in praktično odkritje.

 

 

Uporaba mobilnih spletnih storitev Car-Net Guide & Inform je mogoča samo v kombinaciji z opcijskim sistemom Discover Media. Poleg tega potrebujete prenosno napravo (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN. Alternativno lahko uporabite opcijski CarStick ali ločeno SIM-kartico z opcijo za prenos podatkov. Storitve Car-Net Guide & Inform so na voljo samo pod pogojem, da imate obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na območjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški, na primer zaradi gostovanja v drugih omrežjih. Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net Guide & Inform je priporočljivo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov! Za uporabo storitev Car-Net Guide & Inform je z družbo Volkswagen AG treba skleniti ločeno pogodbo. Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/car-net registrira svoje vozilo. Obseg razpoložljivih storitev Car-Net Guide & Inform se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Guide & Inform so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Uporabljajte aplikacije tudi v svojem Polu.

App-Connect

Opcija Car-Net App-Connect vam omogoča, da svoj pametni telefon preprosto povežete s serijskim radijskim sistemom Composition Media ali opcijskim navigacijskim sistemom Discover Media. Po vzpostavitvi povezave lahko izbrane aplikacije, nameščene na mobilnem telefonu, upravljate na zaslonu na dotik. Toda ključna prednost ni le preprosto upravljanje: številne aplikacije lahko obdelujejo podatke, ki jih pošilja vozilo, ter ponudijo dodatne uporabne ali zabavne funkcije. 

Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tri tehnologije: MirrorLink®, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™. Na spletni strani www.volkswagen.de/mobiltelefon* lahko preverite, s katero od navedenih tehnologij je združljiv vaš pametni telefon. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje. 

Volkswagen Car-Net App-Connect vključuje tehnologije MirrorLink™, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™. Razpoložljivost teh tehnologij se v posameznih državah lahko razlikuje. Vmesnik Car-Net App-Connect je že zdaj združljiv s številnimi mobilnimi telefoni. Volkswagen tesno sodeluje z velikimi proizvajalci pametnih telefonov, da bi zagotovil kar najširšo podporo za tehnologije v sklopu ponudbe App-Connect. Aktualne informacije o združljivosti novih mobilnih telefonov in mobilnih telefonov, ki so že na trgu, so na voljo na spletni strani www.volkswagen.de/mobiltelefon*.

*spletna stran ni v slovenskem jeziku.

 

 

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj