Polo GTI Gran Turismo za na cesto.

Turbomotor z ročnim menjalnikom ali menjalnikom z dvojno sklopko.

Tudi avto lahko povzroči odvisnost. Polo GTI že v 6,7 sekunde. Tako hitro s 192 konjskimi močmi pospeši od 0 do 100. In natanko tako hiter je tudi videti: z novo zasnovo sprednjega dela in mreže hladilnika, poudarjenimi stranskimi pragovi in značilnim napisom GTI.

Od blizu pritegnejo pozornost še druge posebnosti. Na primer žarometi z rdečo tornado linijo, ki poteka preko celotnega sprednjega dela. Ali opcijske LED-luči: njihova barva je še bolj kot pri ksenonskih lučeh podobna barvi dnevne svetlobe, pomembna prednost pa je tudi izjemna energijska učinkovitost. Polo GTI ima poleg tega sprednji meglenki, na levi in desni strani mreže hladilnika pa tudi pokončna usmernika zraka, ki poudarjata njegov športni značaj.

Zasenči vse tekmece.

Ko pritisnete na pedal za plin, lahko jasno slišite, koliko moči se skriva v Polu GTI. In ko ga pogledate, vam je takoj jasno, kaj zmore. Kajti njegove športnosti ne razkrivata le napis GTI in kromirana dvojna izpušna cev - tudi usmernik zraka, zadnje luči in bleščeče črn difuzor na zadku ustvarjajo izrazito dinamičen videz. Njegova nezadržna želja po gibanju se preprosto zrcali v vsakem detajlu.

Navduši vsakogar.

Polo GTI prinaša novo dimenzijo užitka v vožnji. In jemlje dih. Z armaturno ploščo, ki spominja na njegovega večjega brata, ekstra športnimi sedeži s tekstilnimi prevlekami Clark, aluminijastimi pedali in kombiniranim instrumentom v slogu GTI-modelov. Privlačna posebnost notranjosti so poleg tega usnjeni elementi z rdečimi šivi. Mednje sodijo večfunkcijski športni volan s kromirano aplikacijo z napisom GTI, glava prestavne ročice in ročica ročne zavore. Le nekaj pa vas v notranjosti Pola GTI zagotovo ne bo pričakalo: dolgočasje.

Do več športnosti s pritiskom na gumb.

Opcijsko podvozje Sport Select z garnituro Sport Performance Kit

Pritisnite in doživite več: kdor želi izvedeti, kaj zmore opcijsko podvozje Sport Select z garnituro Sport Performance Kit, mora le pritisniti na tipko Sport. Nastavitev podvozja s tem postane bolj čvrsta, krmiljenje bolj natančno, zvok motorja in prestavljanje pa bolj športna. Skratka: lahko se zgodi, da boste od navdušenja ostali povsem brez besed.

Galerija

Bi radi, da vsi opazijo vaš izbrani okus? S pravo ponudbo bo to povsem preprosto.

 

 

Nadaljnji koraki

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj