Ste individualist?

Globoko črna biserna, belosrebrna kovinska in bleščeče rdeča: tri barve, ki so na voljo za Polo beats. Markantne samolepilne folije1, ki so na voljo izključno za Polo beats, so usklajene z izbrano barvo laka. Če izberete denimo belosrebrno, je folija, ki se razteza čez streho in pokrov motorja, v obliki matiranega, prosojnega širokega pasu z rdečo črto. Tudi barva ohišij zunanjih ogledal je v kontrastu z barvo laka: če izberete lak v bleščeče rdeči ali belosrebrni barvi, sta zunanji ogledali v globoko črni biserni barvi. 

16-palčna aluminijasta platišča Torsby pri vseh kombinacijah seveda dobro zaokrožajo celoto. S polirano dvobarvno površino se lesketajo v črni in srebrni barvi. Pogled na stranski profil se ustavi še na slovitem znaku beats, ki je nameščen na B-stebričku in zaokroža resnično hud videz. 

 

1 Na dekorativnih folijah se lahko, zlasti zaradi neposredne izpostavljenosti soncu, v času od enega do treh let pojavijo sledovi obrabe in staranja. V zelo vročih podnebnih razmerah se to lahko zgodi že prej kot v enem letu. Če so dekorativne folije na vozilu dlje časa, se lakirana površina, ki je prekrita z dekorativno folijo, na pogled lahko razlikuje od površine, ki ni prekrita s folijo.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Polo beats