Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Veliki kupci

Steber koncerna Volkswagen

Več kot ena znamka.

Na spletni strani za velike kupce je pet znamk koncerna Volkswagen združenih pod eno streho in zaprti skupini uporabnikov so na voljo posebne storitve. Mali mestni avtomobili, luksuzne limuzine ali gospodarska vozila – ponudimo vam lahko pravi avto za vsakovrstne potrebe. Poleg aktualnih informacij o produktnih novostih in obstoječih modelih boste na spletni strani našli tudi možnost za dodajanje, urejanje in primerjanje referenčnih vozil iz ponudbe koncerna Volkswagen. Odprite vrata v svet koncerna Volkswagen tudi sodelavcem.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen