VW Passat Variant: radio in navigacija

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Ponudba serijske in dodatne opreme vključuje dva radia in dva navigacijska sistema, ki se razlikujejo v vrsti zaslona in možnostih za priklop zunanjih naprav.

Serijski radio Composition Colour lahko upravljate preko barvnega zaslona na dotik z diagonalo 12,7 cm. Sistem bere podatke z SD-kartic in sprejema radijske postaje v območju FM/AM. Poleg tega ima multimedijsko vtičnico AUX-IN za priklop zunanjih avdioenot in CD-predvajalnik. Osem zvočnikov zagotavlja, da na vseh sedežih potniki lahko uživajo v dobri kakovosti predvajanja.

Opcijski radio Composition Media (serijsko od izvedbe Comfortline dalje) je prav tako opremljen z osmimi zvočniki. Ponuja vse možnosti za priklop zunanjih naprav, ki so bile naštete pri radiu Composition Colour, poleg tega pa ima Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnimi telefoni. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 16,5 cm.

Tudi navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 16,5 cm. Poleg tega je opremljena z osmimi zvočniki, radijskim sprejemnikom za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dvema režama za SD-kartice, priključkoma AUX-IN in USB ter pripravo za mobilni telefon z Bluetooth vmesnikom. Nadvse praktičen je tudi senzor približevanja: ko prst približate upravljalnemu polju na zaslonu, se to polje poveča. Upravljanje je tako enostavnejše in varnejše.

In če želite še več: opcijski navigacijski sistem Discover Pro je multimedijski sistem za najzahtevnejše kupce. Opremljen je z zaslonom z diagonalo 20,3 cm in internim bliskovnim pomnilnikom, njegov adut pa je tudi pregleden 3D-prikaz zemljevidov. Glasovno upravljanje se odziva na izgovorjena imena krajev in ulic ter po navodilih izračuna pot. Sistem poleg tega zvišuje raven udobja pri telefoniranju: prostoročno telefoniranje je z Bluetooth tehnologijo nadvse preprosto.

 

Prenosi in posodobitve za Volkswagnove radijske in navigacijske sisteme*

*Spletna stran Navigon ni na voljo v slovenskem jeziku.

Zapri

Passat Variant. Tako suveren kot vi.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj