VW Passat Variant: vozno udobje

Povsem vseeno je, ali boste sedeli spredaj ali zadaj: opcijska klimatska naprava Climatronic s 3-conskim uravnavanjem temperature (serijsko od izvedbe Comfortline naprej) namreč vozniku, sovozniku in tudi potnikom na zadnjih sedežih omogoča, da nastavitve izbirajo vsak po svojih željah.

Opcijski večfunkcijski prikazovalnik Premium (serijsko za izvedbo Highline) s preglednim prikazovanjem informacij prinaša prednosti predvsem vozniku: ta lahko kadarkoli preveri relevantne podatke o vožnji, ne da bi odvračal pozornost od dogajanja v prometu. Alternativno je kot dodatno opremo mogoče naročiti aktivni informacijski zaslon, ki na velikem, visokoločljivostnem barvnem zaslonu TFT pregledno prikazuje podatke, ki jih izbere voznik.

Velik užitek v poslušanju glasbe zagotavlja opcijski radio Composition Media (serijsko od izvedbe Comfortline naprej). Opremljen je z barvnim zaslonom na dotik, preko katerega je med drugim mogoče upravljati integrirano napravo za prostoročno telefoniranje. Med privlačne posebnosti sistema poleg tega sodijo številni priključki za zunanje naprave in možnost uvoza logotipov radijskih postaj.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Passat Variant. Tako suveren kot vi.