VW Passat Alltrack: radio in navigacija

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Ponudba serijske in dodatne opreme vključuje radio in dva navigacijska sistema.

Serijski radio Composition Media ima osem zvočnikov, režo za SD-kartice in sprejemnik za radijske postaje v območju FM/AM. Poleg tega je opremljen z multimedijsko vtičnico AUX-IN za priklop zunanjih avdioenot, MP3/CD-predvajalnikom ter Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnimi telefoni. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 16,5 cm.

Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 16,5 cm. Poleg tega je opremljena z osmimi zvočniki, radijskim sprejemnikom za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dvema režama za SD-kartice, priključkoma AUX-IN in USB ter pripravo za mobilni telefon z Bluetooth vmesnikom.

In če želite še več: opcijski navigacijski sistem Discover Pro je multimedijski sistem za najzahtevnejše kupce. Opremljen je z zaslonom z diagonalo 20,3 cm in internim bliskovnim pomnilnikom, njegov adut pa je tudi pregleden 3D-prikaz zemljevidov. Glasovno upravljanje se odziva na izgovorjena imena krajev in ulic ter po navodilih izračuna pot. Sistem poleg tega zvišuje raven udobja pri telefoniranju: prostoročno telefoniranje je z Bluetooth tehnologijo nadvse preprosto.

 

Prenosi in posodobitve za Volkswagnove radijske in navigacijske sisteme*

*Spletna stran Navigon ni na voljo v slovenskem jeziku.

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Passat Alltrack. Suverene vozne lastnosti na vsakem terenu.