Prepriča. Na prvi pogled in vedno znova.

Zunanjost.

Reprezentativni sprednji del Passata GTE¹ je sinonim za prvovrstni dizajn, ki pritegne občudujoče poglede: s poudarjeno linijo, harmonično silhueto in markantno zgornjo zaščitno mrežo hladilnika izpolnjuje tudi visoke zahteve. Pozornost takoj pritegnejo edinstveni oblikovni elementi, ki mu dajo nezamenljiv videz, denimo opcijske modre zavorne čeljusti, dnevne LED-luči v obliki črke C v odbijaču in oznake GTE spredaj, ob straneh in zadaj. Tudi serijski LED-žarometi z integrirano svetlobno grafiko pripomorejo k edinstveni podobi Passata GTE.

Poleg serijskih platišč Montpellier vam med drugim nudimo nova opcijska 18-palčna aluminijasta platišča Liverpool ali Monterey, Volkswagen R.² 

Vozilo je predserijska študija.

Vozila znamke Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Passat GTE.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen