Naredite sijajen vtis.

Ambientna osvetlitev.

LED-tehnologija Passata GTE¹ vam zagotavlja boljšo vidljivost: energijsko varčni serijski LED-žarometi z reflektorskimi dnevnimi lučmi zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in svetlobni spekter, ki je izredno podoben dnevni svetlobi. LED-letev, ki povzema obliko črke C in je integrirana v odbijač, ni le pravi magnet za oči, ampak služi tudi kot dnevna luč.

Alternativno se lahko odločite za matrične LED-žaromete z dinamičnimi smerno prilagodljivimi lučmi in dnevnimi LED-lučmi,ki prepričajo z vrhunskim dizajnom in visoko svetilnostjo. V kombinaciji z dinamičnim uravnavanjem dolgih luči Dynamic Light Assist se porazdelitev svetlobe prilagaja okolici. Tako je možna vožnja z nenehno vključenimi dolgimi lučmi - ne da bi pri tem slepili druge udeležence v prometu.

Vozilo je predserijska študija.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Passat GTE.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen