Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Fantastična ponudba, ki je ne moremo skriti!

08.09.2017

Kdor išče, ta najde fantastično ponudbo vozil Volkswagen. Prihranek do 5.800 EUR*, bon za financiranje 1.000 EUR** in bon za nakup zimskih pnevmatik do 500 EUR***.


Fantastična ponudba velja za modele: up!, Golf, Golf Sportsvan, Beetle, Jetta, Touran, Caddy, Passat, Tiguan, Arteon, Sharan in Multivan. Obiščite nas in poiščite svoj novi Volkswagen!

 

Akcija velja do 30.11.2017

up!

Ob nakupu vozila up! prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 200 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

 

Več o modelu up!

Vozila na za zalogi

up! - konfigurator

Golf, Golf Variant, Golf Alltrack

Ob nakupu vozila Golf, Golf Variant ali Golf Alltrack prejmete popust v vrednosti 1.000 €, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 250 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

 

Več o modelu Golf 

Več o modelu Golf Variant

Več o modelu Golf Alltrack

Vozila na zalogi

Golf - konfigurator

Golf Sportsvan

Ob nakupu vozila Golf Sportsvan prejmete popust v vrednosti do 2.500 €*, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 250 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

 

Več o modelu Golf Sportsvan

Vozila na zalogi

Beetle

Ob nakupu vozila Beetle prejmete popust v vrednosti 2.000 €, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 250 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

 

Več o modelu Beetle

Vozila na zalogi

Beetle - konfigurator

Jetta

Ob nakupu vozila Jetta prejmete popust v vrednosti 2.500 €, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 250 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**. 

 

Več o modelu Jetta

Vozila na zalogi

Touran

Ob nakupu vozila Touran prejmete popust v vrednosti 2.500 € (velja za vozila na zalogi), bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 350 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

  

Več o modelu Touran

Vozila na zalogi

Touran - konfigurator

Passat, Passat Variant in Passat Alltrack

Ob nakupu vozila Passat, Passat Variant in Passat Alltrack prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 350 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

 

Več o modelu Passat 

Več o modelu Passat Variant

Več o modelu Passat Alltrack

Tiguan

Ob nakupu vozila Tiguan prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 500 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

 

Več o modelu Tiguan

Vozila na zalogi

Tiguan - konfigurator

Arteon

Ob nakupu vozila Arteon prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 500 € ali aktivni informacijski zaslon v vrednosti 545 €. Dodatno prejmete še bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

  

Več o modelu Arteon

Vozila na zalogi

Arteon - konfigurator

Sharan

Ob nakupu vozila Sharan prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 350 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

 

Več o modelu Sharan

Vozila na zalogi

Sharan - konfigurator

Caddy

Ob nakupu vozila Caddy za osebno uporabo prejmete popust v vrednosti do 550 €, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 200 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

 

Več o modelu Caddy za osebno uporabo

Volkswagen Gospodarska vozila - konfigurator

Vozila na zalogi

Multivan

Ob nakupu vozila Multivan prejmete popust v vrednosti do 5.800 €, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 400 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

  

Več o modelu Multivan

Volkswagen Gospodarska vozila - konfigurator

Vozila na zalogi

 

*Višina prihranka je odvisna od modela oz. izvedbe modela.

**Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in permanentnega Porsche kasko zavarovanja vozila preko Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki je del skupine Porsche Finance Group Slovenia pod pogoji akcije VWBONJES17. Več na www.porscheleasing.si.

***Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike je kartica zvestobe Vokswagen Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju Volkswagen ali na spletni strani www.porsche-group-card.si.

 

Akcija »Fantastična ponudba« velja za osebna vozila Volkswagen, razen za model novi Polo in Touareg ter električna in hibridna vozila. Akcija traja do 30. 11. 2017. 

Slike so simbolne. Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Emisije CO2: 188−82 g/km. Kombinirana poraba goriva: 7,2−4,2 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Emisije NOX: 0,0629−0 g/km.Število delcev: 0,024−0 x 1011. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.