Doživite povsem nove prostorske razsežnosti.

Touareg skrbi za sproščenost vašega gibanja. Tega mu ne omogočajo le vozne lastnosti, temveč tudi prostorna notranjost. Sprednji del je osredotočen na voznika, ki ima tako popoln pregled nad dogajanjem, potniki pa uživajo v svetlobi, zračnosti ali pogledu na zvezde skozi opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno s panoramskim steklom nad zadnjimi sedeži. 

Prostorni prtljažnik ter zadnja sedežna klop, ki je pomična in zložljiva v razmerju 40 : 20 : 40, pripomoreta k izjemni prilagodljivosti Touarega. S pritiskom na gumb lahko udobno odprete in zaprete električni pokrov prtljažnika. Z opcijskim sistemom prtljažne mreže z vodili, pritrdilnim trakom in drogom ter obojestranskim prtljažnim dnom ste opremljeni za skoraj vse velike ali majhne odprave. 

Če prtljažnik ne zadošča, v igro stopita strešni letvi. Z njuno pomočjo na vozilo pritrdite sistem strešnih nosilcev za večje kose prtljage, kot so kolesa, smuči ali kajak. Črno ali srebrno eloksirani strešni letvi že sami po sebi poudarjata markantno-športni videz vašega Touarega. 


* Tovor vedno ustrezno pritrdite.
  

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi Touareg.

Začnite predvajati videoposnetek