DCC Pro

Vožnja čisto po vašem okusu

Popolnoma vseeno je, ali dajete prednost športnosti ali udobju. Novi opcijski sistem za prilagodljivo uravnavanje podvozja DCC Pro vam ponuja še več možnosti, da podvozje prilagodite svojim potrebam. Elektronsko uravnavani blažilniki z 2-ventilskim sistemom, ki omogočajo še bolj natančno nastavitev, se v nekaj milisekundah odzovejo na lastnosti cestišča in vozno situacijo ter avtomatsko prilagodijo delovanje blaženja. 2-ventilska tehnologija omogoča zelo natančno krmiljenje za visoko raven udobja in dinamike. Z DCC Pro lahko izbirate med različnimi voznimi profili, kot so Comfort, Sport ali Individual. V profilu vožnje Individual lahko z drsnikom opravite svoje individualne nastavitve. Upravljalnik vozne dinamike, ki je vključen v izbiro voznega profila, izboljša tudi vozne lastnosti in tako poskrbi za več zabave in natančnosti pri vožnji.

 

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Tiguan

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.