Brezžično polnjenje

Intuitivno telefoniranje. Indukcijsko polnjenje.

Si želite, da bi med vožnjo avtomobila lahko sproščeno telefonirali? Telefonski vmesnik "Comfort" vam ponuja vse, kar potrebujete: v stropni konzoli so - kot del sistema za prostoročno telefoniranje - integrirani mikrofoni, z vgrajenimi avtomobilskimi zvočniki pa je zagotovljena visoka kakovost zvoka pri predvajanju govora. Poleg tega je predal v sprednjem delu sredinske konzole opremljen s funkcijo indukcijskega polnjenja, ki omogoča brezžično polnjenje enega ali hkrati dveh mobilnih telefonov s standardom Qi. Polnilna moč je 15 W, predal pa omogoča tudi hlajenje naprav. Povezava z zunanjo anteno se prav tako vzpostavi brezžično, kar zagotavlja optimalno kakovost sprejema.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Tiguan

  1. 1.

    Vozilo še ni v prodaji. Pojdi nazaj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.