Izrazit dizajn za vaš vsakdan.

T-Roc Design.

Izvedba T-Roc Design vam dopušča ogromno manevrskega prostora pri oblikovanju. Tako imate serijska polirana 17-palčna aluminijasta platišča Mayfield na izbiro še v treh drugih barvah. Poleg tega lahko z različnimi dvobarvnimi lakiranji izpolnite svoje individualne želje. Kromirani elementi poudarjajo prepričljivo podobo vašega T-Roca v izvedbi Design. Mednje spadajo na primer obroba na črni hrapavi mreži hladilnika in trapezaste okrasne obrobe na zadku. Difuzor je tako spredaj kot zadaj zasnovan v kontrastni srebrni barvi.

Ko vstopite v avto, vas bo pričakala ambientna osvetlitev v beli barvi: osvetljene dekorativne letve, bralne lučke spredaj in zadaj ter osvetlitev prostora za noge ustvarjajo še posebej prijetno vzdušje. Pri čelni plošči na armaturi lahko izbirate med štirimi različnimi barvami in tako oblikujete notranjost vozila čisto po svojem okusu.

Udobno se namestite na komfortnih sedežih, ki so po želji na voljo v eni od obeh različic kakovostnega usnja Vienna. S tega udobnega položaja lahko med vožnjo sproščeno telefonirate prek telefonskega vmesnika.

Ste svojo najljubšo glasbo  prinesli s sabo na USB-ključku? S pomočjo USB-vhoda jo lahko v T-Rocu enostavno predvajate prek zvočnikov. Prav nič vam ne bo dolgčas.

Ravno na dolgih vožnjah vam je lahko sistem za zaznavanje utrujenosti voznika v veliko pomoč: takoj ko sistem ugotovi*, da način vožnje odstopa od običajnega, z optičnim in akustičnim signalom vozniku priporoči postanek.

Vstopite: čaka vas nepozabno doživetje vožnje.

* V okviru sistemskih omejitev.

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi T-Roc.