Udobje, ki ga lahko vidite in občutite.

Številne posebnosti izvedbe Style trajno navdušujejo, prav tako kot njeno udobje. S svojo visoko svetilnostjo vas bodo nemudoma prepričali LED-žarometi. Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje ACC omogoča bolj sproščeno vožnjo.

V notranjosti svojega T-Crossa lahko mojstrsko ustvarite stilsko vzdušje - za to poskrbite z ambientno osvetlitvijo in dekorativnimi elementi Lizard. A to še ni vse: športno-komfortni sedeži izpolnjujejo vse, kar obljublja njihovo ime -so zelo udobni in prav pri daljših vožnjah razbremenijo hrbet. Dinamični videz zaokrožajo kakovostna 17-palčna aluminijasta platišča Chesterfield.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Novi T-Cross.

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen