Še vedno parkirate sami?

Opcijski parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist lahko poišče prečna in bočna parkirna mesta ter pri parkiranju samodejno vrti volan.* Pomaga vam tudi pri izvozu z bočnega parkirnega mesta. Vi pri tem samo pritiskate sklopko, dodajate plin in zavirate ter pozorno spremljate okolico.

 

* V okviru sistemskih omejitev.

Vzvratna vožnja z najboljšo preglednostjo.

Opcijska kamera za vzvratno vožnjo Rear View vam pomaga, ko vozite vzvratno.* Na zaslon radia ali navigacijskega sistema prenaša posnetek območja za vozilom.

 

* V okviru sistemskih omejitev.

Pri parkiranju vam pomagajo tudi ušesa.

Koliko prostora je še na voljo? Serijski parkirni sistem vam z zvočnimi signali poenostavlja parkiranje na nepregledna parkirna mesta. To omogočajo senzorji na sprednjem in zadnjem delu vozila. Tako vas lahko vozilo z zvočnimi signali in grafičnim prikazom na zaslonu infotainment sistema opozori na ovire.*

Nova funkcija parkirnega sistema je zavorna asistenca za manevriranje. Pri vzvratni vožnji s hitrostjo do 10 km/h lahko sistem z uporabo zaviranja v sili prepreči trčenje ali ublaži njegovo silovitost. Zavorno asistenco za manevriranje lahko s pritiskom na tipko aktivirate tudi pri vožnji naprej. V primeru ovire spredaj lahko vozilo prav tako avtomatsko zavira, če se ne odzovete na zvočna opozorila parkirnega sistema.

 

* V okviru sistemskih omejitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Novi T-Cross.

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen