Vstopite in se sprostite.

Nudi veliko razlogov za veselje: izvedba Life. Z večfunkcijskim volanom lahko z enim samim pritiskom na gumb upravljate npr. svojo najljubšo radijsko postajo. Ste pogosto na poti? Potem bodo možnosti za shranjevanje za vas še posebej priročne. Veliko prtljažno dno nudi dovolj prostora za večje predmete, poleg tega pa je mogoče podreti sovoznikov sedež. V večfunkcijskem prikazovalniku Plus (na voljo serijsko) v vašem neposrednem vidnem polju lahko na enem mestu vidite pomembne informacije, kot sta trenutna poraba goriva in predvideni doseg.  Velik predal v sredinskem naslonu za roke spredaj je zelo praktičen, elegantni dekorativni elementi Pineapple pa ustvarjajo posrečeno notranjost. Avtomatska klimatska naprava Climatronic ter radio Composition Media skrbita za dodatno mero udobja. Dinamični videz vašega T-Crossa odlično zaokrožajo 16-palčna aluminijasta platišča Belmont.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Novi T-Cross.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen