Uživajte v bumbastičnem zvoku.

Se vam glasba brez basov zdi dolgočasna? Z opcijskim avdiosistemom beats, ki so ga razvili avdiospecialisti podjetja BeatsAudio, boste na vseh sedežih v vašem T-Crossu uživali v vrhunskem zvoku. Dodatni globokotonski zvočnik bo poskrbel za to, da boste nizke base občutili še bolje. Vse zvočnike poganja 8-kanalni ojačevalnik z močjo 300 W, ki je dovolj močan, da bo popolnoma navdušil in prevzel vas in vaše sopotnike.

Uživajte v storitvi Apple Music do 6 mesecev brezplačno.*

Volkswagnova ponudba Car-Net odslej prinaša še več prednosti: tako je do 6 mesecev na voljo storitev Apple Music, s katero boste imeli dostop do več kot 50 milijonov skladb, ki jih boste lahko poslušali na pametnem telefonu iPhone ali pametnem telefonu z operacijskim sistemom Android, na osebnem računalniku ali prek tehnologije CarPlay tudi v svojem Volkswagnu. Poleg tega boste lahko spremljali program radia Liveradio Beats 1, aktualne informacije s področja kulture in ekskluzivne vsebine - bodisi prek spleta ali brez spletne povezave, v obeh primerih pa brez oglasnih sporočil.

 

* Veljavno le za individualna članstva; 3 meseci brezplačne uporabe za obstoječe člane; ponudbe ni mogoče kombinirati z drugimi ponudbami in akcijami; po preteku brezplačnega obdobja se članstvo avtomatsko podaljša. Koda je veljavna 12 mesecev. Promocijska koda ni predvidena za nadaljnjo prodajo, ni je mogoče zamenjati za gotovino in v primeru izgube ali kraje nadomestila ni. Velja samo za storitev Apple Music v Avstriji. Uporabnik mora imeti račun za iTunes.Veljajo pogoji poslovanja za Applove medijske storitve; pogoje, ki veljajo za vašo državo, lahko najdete na spletnem naslovu https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes. Za uporabo storitve morate biti stari vsaj 13 let in morate imeti stalno prebivališče v državi, v kateri dostopate do trgovine, prek katere boste unovčili kodo. Poleg tega potrebujete združljive produkte in storitve. Apple Music je registrirana blagovna znamka podjetja Apple Inc. Apple ne sodeluje v tej oglaševalski akciji niti ni njen sponzor.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Novi T-Cross.

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen