Najljubša glasba tudi v avtomobilu

Storitve Streaming & Internet

Z opcijskimi storitvami Streaming & Internet1, 2 lahko v novem Polu preprosto uživate v poslušanju svoje najljubše glasbe. Po enkratni prijavi z že obstoječimi podatki za dostop lahko storitve uporabljate neposredno iz opcijskega navigacijskega sistema v vozilu - brez uporabe zunanjih naprav. S storitvijo Spletni radio1, 2 so v avtomobilu na voljo vse prednosti spletnega radia - tako sta iskanje in predvajanje oddaj v živo in podcastov nadvse enostavna. Integrirana dostopna točka za WLAN1, 2 tako vam kot tudi vašim sopotnikom zagotavlja internetno povezavo in omogoča brskanje po spletu na do 8 napravah.

1. Za uporabo storitev za pretakanje mora imeti uporabnik podatkovno dobroimetje (podatkovni paketi prek eSIM-kartice ali deljenje internetne povezave prek omrežja WLAN) in ustvarjen račun pri posamezni storitvi za pretakanje.
2. Za uporabo storitev Streaming & Internet in dostopne točke za WLAN je mogoče naročiti plačljive podatkovne pakete prek zunanjega mobilnega operaterja Cubic Telecom in jih na področjih pokritosti z omrežjem uporabljati v številnih evropskih državah. Informacije o cenah in državah, za katere so na voljo plačljivi podatkovni paketi, lahko najdete na https://vw.cubictelecom.com

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Polo

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen