Naknadno aktiviranje funkcij? Z novim Polom GTI je mogoče tudi to.

We Upgrade

Naknadna individualizacija: nekatere funkcije novega Pola GTI je kot funkcije iz ponudbe We Upgrade1 mogoče aktivirati tudi po nakupu vozila (odvisno od opreme). To velja za navigacijo pri radiu Ready 2 Discover in za glasovno upravljanje.

Več o We Upgrade

1 Za nakup produktov iz ponudbe We Upgrade potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in veljavno pogodbo za We Connect, poleg tega pa se morate verificirati kot glavni uporabnik. Pri tem postopku se vaš uporabniški račun poveže s konkretnim vozilom. Pomembno je tudi, da vozilo izpolnjuje tehnične zahteve, ki so pogoj za združljivost z izbranim produktom. Produkte, ki so v sklopu ponudbe We Upgrade na voljo za posamezno vozilo, si lahko glavni uporabnik ogleda v trgovini InCar v infotainment sistemu ali v spletni trgovini We Connect na naslovu shop.volkswagen-we.com. Plačljive produkte je s prikazanimi in razpoložljivimi plačilnimi sredstvi mogoče kupiti tako v trgovini InCar v vozilu kot tudi v spletni trgovini We Connect. Kupljene in aktivirane funkcije iz ponudbe We Upgrade ostanejo v vozilu, uporabljajo jih lahko vsi vozniki in niso prenosljive na druga vozila.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Polo GTI

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen