Naknadno aktiviranje funkcij? Z novim Passatom je mogoče tudi to.

Upgrades

Naknadna individualizacija: številne funkcije novega Passata ne le, da so zasnovane za posodabljanje, pač pa jih je v sklopu ponudbe Upgradesmogoče aktivirati naknadno. V vozilih z ustrezno opremo lahko naknadno aktivirate npr. ogrevanje sprednjih sedežev, asistenco za dolge luči Light Assist, navigacijo za radio "Ready 2 Discover", vmesnik App-Connect Wireless2 (za prikaz aplikacij s pametnega telefona) in novo glasovno asistenco IDA.

Več o funkcijah Upgrades

Za uporabo funkcij Upgrades potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID, veljavno pogodbo We Connect in vašo identifikacijo kot glavni uporabnik, kar pomeni, da mora biti vaš uporabniški račun povezan s konkretnim vozilom. Prav tako je potrebno, da ima vozilo tehnične funkcije in strojno opremo, ki je potrebna za posamezni produkt. Produkte Upgrades, dobavljive za posamezno vozilo, si lahko glavni uporabnik ogleda v trgovini In-Car infotainment sistema. Za plačljive produkte mora uporabnik v spletni trgovini We Connect. Pridobljene in aktivirane funkcije Upgrades ostanejo v vozilu in jih ni mogoče prenesti na druga vozila.

App-Connect vključuje tehnologiji Apple CarPlay in Android Auto. Prosimo, da upoštevajte tudi, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od tehnologij in da se razpoložljivost razlikuje od države do države. Informacije o združljivosti pametnih telefonov z Apple CarPlay so na voljo na https://www.apple.com/ios/carplay/, za Android Auto pa na https://www.android.com/auto/.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Passat

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.