Pozdravite inovativno razvedrilo

Radio in navigacija

Navigacija 

Navigacijski sistem "Discover" ima zaslon na dotik z diagonalo 32,8 cm (12,9 palca), intuitivno navigacijo s prepoznavanjem prometnih znakov, anteno za sprejem FM-signala in digitalni radijski sprejemnik DAB+. Kot brezžični vmesnik je poleg tega pripravljen za funkcijo App-Connect Wireless, ima pa tudi več priključkov USB-C (polnilna moč do 45 W) in prednaložene kartografske podatke. S sistemom "Discover" lahko uporabljate celotni nabor spletnih storitev VW Connect Plus.

 •  8 zvočnikov
 • Osrednji zvočnik
 • Digitalni kombinirani instrument (Digital Cockpit) 
 • Vmesnik App-Connect z brezžično funkcijo App-Connect Wireless za tehnologiji Apple CarPlay in Android Auto
 • Digitalni radijski sprejemnik DAB+
 • Priključki USB-C (polnilna moč do 45 W)
 • Bluetooth vmesnik za mobilne telefone
 • Pripravljena za naknadno aktivacijo: navigacijska funkcija "Discover", vklj. s storitvami "Streaming & Internet"

Za vse, ki si pri infotainmentu želijo še več, je na voljo navigacijski sistem "Discover Pro Max". Njegova posebnost so 38,1 cm (15 palcev) velik zaslon na dotik, nova glasovna asistenca IDA in še druge napredne tehnične rešitve, kot sta prepoznavanje prometnih znakov in individualno prilagodljiv začetni zaslon - za kar najvišjo raven udobja pri vožnji.

Pri navigacijskem sistemu "Discover Pro Max" izbiranje med različnimi skladbami, sistemskimi nastavitvami ali podatki o vozilu poteka preprosto in intuitivno z dotikom s prstom ali z govornimi ukazi. Sistem prepriča s prednaloženimi kartografskimi podatki in odličnim zvokom, ki ga zagotavljajo zvočniki v 1. in 2. sedežni vrsti ter digitalni radijski sprejemnik DAB+. Ponudbo optimalno zaokrožajo priključki USB-C (polnilna moč do 45 W), vmesnik za mobilne telefone s povezavo na zunanjo anteno vozila in funkcijo indukcijskega polnjenja ter uporaba spletnih storitev VW Connect Plus.


Dodatno poleg opreme/funkcij sistema "Discover":

 • Navigacijski sistem "Discover Pro Max", vklj. s storitvami "Streaming & Internet" z 38,1 cm (15 palcev) velikim zaslonom
 • Glasovna asistenca IDA
 • Projicirni sistem.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Passat

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.