Več prtljažnega prostora za več možnosti

Prostorska zasnova

Naj vas prevzame občutek prostornosti novega Passata. Prestavna ročica je zdaj nameščena za volanom, zato je na sredinski konzoli več prostora, vklj. s površino za odlaganje tabličnega računalnika. Pametna prostorska zasnova med drugim omogoča do 40 litrov večjo prostornino prtljažnika, s podrto zadnjo sedežno klopjo pa je ta večja celo za do 140 litrov. Passat ima nove predale in odlagalne rešitve tudi v vratih in na mestih, ki niso takoj vidna. V individualno nastavljivem sredinskem naslonu za roke zadaj so na primer integrirana držala za pijačo in pametni telefon.

Dodatna posebnost je opcijska funkcija "Easy Open/Close", ki omogoča odpiranje in zapiranje pokrova prtljažnika brez uporabe rok, le z zamahom noge. V paketu opreme za prtljažnik so serijsko 12-voltna električna vtičnica, predelna mreža, variabilno prtljažno dno in prtljažni rolo (po želji tudi električni), opcijsko pa so na voljo še dodatne prtljažne mreže, variabilni predal, pregradni element za prtljažni prostor z odlagalno nišo in celo 230-voltna električna vtičnica z ozemljitvenim kontaktom.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Passat

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.