Parkiranje še nikoli ni bilo enostavnejše.

Parkiranje.

Pri manevriranju vas serijski parkirni sistem z zvočnimi signali in prikazi na zaslonu opozarja na ovire pred in za vozilom.1 Opcijski parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist nudi še veliko več. Zna poiskati prečna in bočna parkirna mesta in pri parkiranju samodejno vrti volan. Pomaga vam lahko tudi pri izvozu z bočnega parkirnega mesta.1 Vi pri tem samo upravljate sklopko, dodajate plin in zavirate ter pozorno spremljate okolico.

V okviru sistemskih omejitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Visoka raven udobja za boljšo kakovost življenja. Novi Passat.