Navdušenje kot standard

Linije opreme

V liniji opreme Business ima novi Passat elegantne, visokokakovostne kromirane obrobe ob oknih in na odbijačih ter srebrno eloksirane strešne letve. V notranjosti lahko uživate v popolnem potovalnem udobju, ki ga zagotavljajo sprednja sedeža z masažno funkcijo, 3-conska klimatska naprava Air Care Climatronic, predal za indukcijsko polnjenje pametnega telefona in inteligentna glasovna asistenca IDA. Passat vam lahko s pomočjo sistema Park Assist Plus pove, ali je parkirno mesto, mimo katerega se peljete, dovolj veliko, pa tudi parkira in odparkira lahko pod vašim nadzorom. 

V Passatu z linijo opreme Elegance boste dobesedno zasijali. 17-palčna aluminijasta platišča Napoli mu dajejo eleganten pridih, matrični LED-žarometi IQ.LIGHT in zadnje LED-luči, vključno z dinamičnimi smerniki, pa učinkovito osvetljujejo cesto in krasijo vozilo. Sedeži iz mikrovelurja "ArtVelours" z 10-prekatno masažno funkcijo, ambientna osvetlitev in številne druge funkcije poskrbijo, da se boste sproščeno pripeljali do cilja. 

Linija opreme R-Line navdušuje z dodatno mero dinamike. 18-palčna aluminijasta platišča Coventry, markantna zunanjost v slogu R-Line in športni sedeži z integriranim vzglavnikom dobro parirajo vašim športnim ambicijam. Tudi notranjost s črno stropno oblogo, aplikacijami iz krtačenega aluminija ali ogrevanim večfunkcijskim usnjenim športnim volanom zagotavlja še bolj športno doživetje vožnje. Še več udobja prinašajo parkirna asistenca Park Assist Pro z daljinskim upravljanjem, 10-prekatna masažna funkcija sprednjih sedežev in matrični LED-žarometi IQ.Light.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.