En Passat. Tri klimatska območja.

Klimatska naprava

Le komu se to še ni zgodilo: kar je za enega potnika prehladno, je za drugega pretoplo. S serijsko klimatsko napravo Air Care Climatronic je to stvar preteklosti. Od linije opreme Business lahko temperaturo neodvisno uravnavate v treh območjih. Na voznikovem sedežu, sovoznikovem sedežu ali na zadnjih sedežih - vsakdo lahko uživa v individualno nastavljeni klimi za svoje dobro počutje. Pred zadnjimi sedeži je nameščena celo ločena upravljalna enota. A to še ni vse: Air Care Climatronic postaja vse tišji, čim počasnejša je vožnja. In takoj ko vključite pranje vetrobranskega stekla ali prestavite v vzvratno prestavo, sistem samodejno preklopi na zaprto kroženje zraka. To preprečuje vdor neprijetnih vonjav v vozilo in zagotavlja vsestransko prijetno potovalno klimo.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.