Pokažite svojemu Golfu, kam vodi pot. Z gestami.

Discover Pro

Želite predvajati drugo pesem? Spremeniti sistemsko nastavitev? Ojačati osvetlitev? Ni problema - opcijski navigacijski sistem Discover Pro lahko preprosto upravljate z gestami. Prepričal pa vas bo tudi s 25,4-centimetrskim (10-palčnim) zaslonom, 3D-prikazom zemljevidov, osmimi zvočniki, radijskim sprejemnikom FM, DVD-predvajalnikom (predvaja datoteke MP3, AAC in WMA), dvema režama za SD-kartice, USB-vhodom in Bluetooth vmesnikom za mobilni telefon - opcijsko z glasovnim upravljanjem. Po želji se vam torej lahko izpolnijo vse želje.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Novi Golf

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen