VW Golf Variant GTD: Radio in navigacija

 

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Bogata ponudba opreme vključuje dva radia in dva navigacijska sistema, ki se vsi ponašajo z enkratnim naborom funkcij.

Serijski radio Composition Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 20,3 cm (8 palcev). Predvaja glasbene datoteke v MP3- in WMA-formatu, bere podatke z SD-kartic in sprejema radijske postaje v FM-območju. Opremljen je s osmimi kakovostnimi zvočniki in multimedijskima vtičnicama USB in AUX-IN za priklop zunanjih avdioenot. Prav tako ima tudi Bluetooh vmesnik za moblini telefon.

Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 20,3 cm (8 palcev). Širok nabor opreme in funkcij poleg tega vključuje osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dve reži za SD-kartice, priključka AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnik za mobilni telefon.
In če želite še več: posebnost opcijskega navigacijskega sistema Discover Pro je inovativno upravljanje z gestami. To vam med drugim omogoča, da z gibom z roko zamenjate radijsko postajo ali spremenite sistemske nastavitve svojega avtomobila (npr. jakost osvetlitve instrumentov). Sistem je opremljen s 23,4-centimetrskim (9,2-palčnim) zaslonom, na katerem so zemljevidi lahko pregledno prikazani v 3D-perspektivi. Poleg tega ima osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dve reži za SD-kartice, priključka AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnik za mobilni telefon.

Vsi navedeni sistemi so opremljeni z anteno s primerjalnikom signala, ki celo v slabih pogojih zagotavlja dober sprejem.

Zapri

Golf Variant GTD Suverena moč na cesti.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj